lewyp600 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Witam!Nie wiem co sie dzieje z moim moto:( Ciagle pali mi sie bezpiecznik podpisany jako IGNITION. Po jego wymianie moto jedzie normalnie lecz po gwaltownym dodaniu gazu strzela w wydech i znow sie przepala.Nawet kiedy nie dodaje gwaltownie gazu on i tak pada. Prosze o pomoc bo naprawde meczy mnie ten problem.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemand Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zobacz czy izolacja na przewodzie sie nie przetarła i "masuje" pod wpływem drgan-miałem taki przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Jeżeli przepalenie ma związek z pozycją rolgazu to szukałbym przyczyny w czujniku położenia przepustnic, ale najpierw sprawdź to co zaproponował kol. Niemand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 A nie pali Ci moto żarówek? Może sprawdź jakie ma ładowanie ,bo może regulator za dużo prądu puszcza na obieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi