Tomasz150mz Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Rozebrałem swoja MZ i nie wiem jak zdjąć kosz sprzęgłowy. Nie wiem jaki tam jest gwint. Prosze o pomoc lub instrukcje jak szybko i zwinnie wymienić łancuszek sprzęgłowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Rozebrałem swoja MZ i nie wiem jak zdjąć kosz sprzęgłowy. Nie wiem jaki tam jest gwint. Prosze o pomoc lub instrukcje jak szybko i zwinnie wymienić łancuszek sprzęgłowy.Ja zawsze ściągam kosz sprzęgłowy ściągaczem, i jakoś nigdy z tym nie miałem problemu.A po co chcesz wiedzieć jaki jest tam gwint ?? POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberson Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Kosz sprzęglowy jest przykręcony nakrętką z LEWYM gwintem . Wymiana łańcuszka nie obejdzie się bez sciagania zebatki na wale . Z oczywistych polecam sciagacz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz150mz Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 No właśnie a ja nie mam ściągacza. I tu jest problem. Myślałem ze sie da jakos inaczej , ale jesli nie no to musze poszukac gdzies. - Ponadto .nie macie problemu z kierunkowskazami?? POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Co napierdzielają zgodnie z obrotami ?? :) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 E te kierunkowskazy w 6V mz to raczej pomylka. Chyba ze uzywasz osobno swiatel i kierunkowskazow. A tak w ogole to jazda z wlaczonymi swiatlami w miescie takim moto to juz jest wyczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 A tak w ogole to jazda z wlaczonymi swiatlami w miescie takim moto to juz jest wyczyn. I to zaj.........ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi