Gość Anonymous Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 Yo!!!! mam duzy dylemat!!!!Mam w garażu charta, simaka enduro i najważniejsze ETZ 150 :D Jeszcze 6 mies temu jak kupilem sobie mz, myslalem ze to bedzie moj ostatnimotorek. A teraz coraz czesciej mysle nad kupnem motoru krosowego.Znajomy jedzie niedlugo do Niemiec i chcialem sie z nim zabrac zeby sprowadzic lepszy motorek. Ale podstawowym problemem jest kasa. Mam tylko 1.500 zł.Nie wiem czy z taką sumą pieniedzy oplaca sie tam jechac. Myslalem nad 125 poj.i przynajmniej 30 KM. Moze wie ktos czy mozna cos tam załatwic za taką małą sumke? :lol: Oczywiscie motorek na chodzie, zeby mi troche posluzyl.z gory dziekuje za odp.narka!!!!!!!! Bardzo proszę nie używać opcji „temat przyklejony” to opcja dla moderatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 Life is brutal: 1500 to mniej więcej tyle, ile trzeba wydać na opłaty celne przywożąc motocykl do Polski. Tak więc lepiej poszukaj czegoś w kraju.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ-MuszKieTeR Opublikowano 16 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 1.500 ... to bardzo nie duzo ... nawet jezeli myslisz o 125 ... jak dobrze popatrzysz to moze znajdziesz cos takiego bez papierow itd ... bo raczej nic odlotowego za taka sumke nie dostaniesz ... a szkoda ... bo ja tez mam ochote posmigac w terenie ...a eci mi szkoda :D ale jak bys posprzedawal swoje pojazdy + te 1.500 ... to juz mozna by szukac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klubbheads Opublikowano 17 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2003 Pomyśl o tym ze ,,sety'' niemaią zbyt duzej mocy ,starsze roczniki sa bardzo wyeksploatowane.a za 1500 ciezko ci bedzie kupic cos młodszego niz 85-86r i to w takim stanie zebys odrazu niemusiał robic remontu.Chyba ze pomyślisz o CZ125 ( ok 27 KM) lub CZ250 ( ok 40 KM)Możesz tez pomyslec o przerobieniu swojej 150, mozna to osiągnąć bardzo małym nakładem kosztów(jezeli potrzebujesz jakichś wskaówek to pisz na PW) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi