figer Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ja juz zrezygnowalem z jazdy z DB Killerem - po zrobieniu 400 km (palowanie) na moim Leonie pojawily sie przebarwienia od przegrzania. ;) Bez tego gu..a nic by nie bylo ;) Karbon z ciemnymi plamami nie wyglada najseksowniej.Check this out http://www.bikepics.com/pictures/610998/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 jesli chodzi o spalanie to nie wiem jak 650. ale 1000 pali 6,5 litra, testowalem na ostatniej trasce,predkosci byłu zedu 80-110mil(przeliczcie sami), ogolnie w naikedzie mozna sie spokojnie wytrzymac do 110mil/h, jak narazie max z pasazerem 125 mil/h, bylo wtedy jakies 6700obrotow na 6 biegu, a jesli chodzi o turystyke to kto jakie ma zparci, faktrm jest ze sv po roku 2003, ma twardsze siedzienie niz jego poprzednik, mieciutkie siedzenie ma np. cb600 hornet, katana 600/750, ale to nie V-ki, ja tam wole sv dlatego kupiłem nowe, byl dla mnie numer 1 w swojej klasie :banghead: Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 to strasznie duzo Ci pali ja jak odkrecam na maksa to pali mi 7,5l a przy spokojniej jezdzie ok 6lnigdy nie udalo mi sie zejsc nizej No więc też podałem jak to wygląda kiedy odkręcam dość żwawo :banghead:Sprzet jak kazdy - zje ile mu dasz :banghead: jak kiedys jechalem ostro zaladowany (kufer + rolka zamiast pasazera) to na autobahnie po 130km zaczela mi migac rezerwa...wsysla 8,5l ale jechal nawiniety do konca. No to dokładnie tak jak mi kiedy wracałem z otwarcia sezonu w Częstochowie - prędkość oscylowała 190 - 210 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi