Skocz do zawartości

Sv to jest to!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Ja juz zrezygnowalem z jazdy z DB Killerem - po zrobieniu 400 km (palowanie) na moim Leonie pojawily sie przebarwienia od przegrzania. ;) Bez tego gu..a nic by nie bylo ;)

Karbon z ciemnymi plamami nie wyglada najseksowniej.

Check this out http://www.bikepics.com/pictures/610998/

jesli chodzi o spalanie to nie wiem jak 650. ale 1000 pali 6,5 litra, testowalem na ostatniej trasce,predkosci byłu zedu 80-110mil(przeliczcie sami), ogolnie w naikedzie mozna sie spokojnie wytrzymac do 110mil/h, jak narazie max z pasazerem 125 mil/h, bylo wtedy jakies 6700obrotow na 6 biegu, a jesli chodzi o turystyke to kto jakie ma zparci, faktrm jest ze sv po roku 2003, ma twardsze siedzienie niz jego poprzednik, mieciutkie siedzenie ma np. cb600 hornet, katana 600/750, ale to nie V-ki, ja tam wole sv dlatego kupiłem nowe, byl dla mnie numer 1 w swojej klasie :banghead:

www.sokolriders.com

--- jezdze bo lubie ---

to strasznie duzo Ci pali ja jak odkrecam na maksa to pali mi 7,5l a przy spokojniej jezdzie ok 6l

nigdy nie udalo mi sie zejsc nizej

No więc też podałem jak to wygląda kiedy odkręcam dość żwawo :banghead:

Sprzet jak kazdy - zje ile mu dasz :banghead: jak kiedys jechalem ostro zaladowany (kufer + rolka zamiast pasazera) to na autobahnie po 130km zaczela mi migac rezerwa...wsysla 8,5l ale jechal nawiniety do konca.

No to dokładnie tak jak mi kiedy wracałem z otwarcia sezonu w Częstochowie - prędkość oscylowała 190 - 210 km/h