radek320 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 witam.jezeli chodzi droge to do szamotul przez pniewy nam jest troche dookola wiec raczej polecimy przez kiekrz rokietnice i dalej do szamotul polecam ci przyjechac wczesniej na parking przy bulgarskiej bo jak znam ekipe NIEZNISZCZALNI POZNAN bedzie na co popatrzec :notworthy: pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 ja postaram sie byc na Bługarskiej juz okolo 15 - oby tylko cała ekipa dopisała bo wczoraj to kiepsko z tym było :notworthy: ps. poniewaz jest to piatek przed zlotem we wrzesni to na weekend zdejmuje nowa opnke i wstawiam cos do spalenia wiec bedzie sie działo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ja jestem na etapie namówienia jeszcze dwóch kumpli z: zygzakiem i b6 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Pomysł dobry,ale ja niestety nie dam rady,w piatek po pracy(czyli wieczorem) do Wrzesni planuje jednak wyskoczyc,a w sobote na wesele do kumpla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkapa Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Jade z wami!! Podoba mi się ten pomysł, byle pogoda dopisała :-) może namówie sąsiada!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 radek320 proponuję trasę przez oborniki, droga do Szamotuł jest w remoncie i raczej mało przyjemna do jazdy motocyklem. Może do tego terminu ją zrobią ale raczej wątpię bo jeszcze dużo im zostało. Przez Oborniki może będzie trochę dalej ale nie będzie stania w korkach na światłach wahadłowych. W takim upale to niezbyt miła sprawa. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 witam ok Adamus na miesjcu jak sie spotkamy to sobie ustalimy któredy polecimy i pewnie przez oborniki bo stanie w korku nikogo nie bawi.dzieki za info i do zobaczenia w pietek. NIESTETY JEDEN Z NASZYCH KOLEGOW WCZORAJ ZALICZYL MOCNEGO DZWONA Z LATARNIA, MOTOR SKASOWANY ON SAM W SZPITALU ZE ZLAMANA NOGA---TRZYMAJCIE KCIUKI ZA JEGO POWROT DO ZDROWIA :banghead: radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 NIESTETY JEDEN Z NASZYCH KOLEGOW WCZORAJ ZALICZYL MOCNEGO DZWONA Z LATARNIA, MOTOR SKASOWANY ON SAM W SZPITALU ZE ZLAMANA NOGA---TRZYMAJCIE KCIUKI ZA JEGO POWROT DO ZDROWIA :icon_mrgreen: radek No niestety dzwon był konkretny, widziałem to bo jechałem za nim jakies 30-40 metrów, na to co zostało z moto to cud ze tylko noga w gipsie i nic mu sie nie stało. Grzesiu wracaj do zdrowia :banghead: :smile: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) prosze o potwierdzanie i ewentualne zgłaszanie nowychzrobiłem małą wstępną listę chętnych, sukcesywnie w ramach zgłoszeń (do radka lub domnie gg lub priv) będe dopisywałchcemy mieć wstępną szacunkowa listę z ilością osób żeby było wiadomo na czym się stoi bo póki co to wszyscy się deklarują ale tylko na słowach pozostało 1 radek3202. swiy3 Laska4 Rafał 225 marco6 TOMAJ7 Kris028 IBIZA ???9 dymekk +210 Pablo2x11 aadamuss12 wadel13 Domel ???14 Cytryna ???15 fat16 ŻółtyHornet17 Gerard18 zyzol 19 mati141120 zbyszekpa21 PNT_CB122 szkapa23 ziuT -nie będzie24. Romualdo S.Marauder -nie będzie jest w szpitalu Edytowane 20 Czerwca 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysmci Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 WitamProszę o dopisanie mnie do listy. Czy przewidziane jest obdarowywanie, ewentualnie jakaś składka na upominki dla dzieciaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja juz wolne zalatwilem i na 99 % bede. Chyba wezme mloda na przyczepke ale jeszcze nie wiem. Jedzie ktos z piekna czy lecimy sami-solo??? Pozdrawiam. Do zobaczenia na bulgarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 No to chyba udało mi sie coś załatwić na ten piątek i na 99% pojade z wami :icon_mrgreen: Tylko szybko nie zapierniczajcie bo jade ze Sandrą :icon_mrgreen: Radas napisz coś wiecej - czy ktoś w ogóle wie że tam przyjedziemy ( dyrekcja itp.) naswietl troche sprawe to sie przygotujemy jakos lepiej (psychicznie :wink: ) No z panienami lecimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) wkońcu męska decyzja :icon_mrgreen: bo po tym co ludzie potwierdzaja zanosiło sie bardzo wąskie grono czekamy na więcej chętnych nie dopisuję do listy bo nie mogę juz tamtego posta edytować co do organizacji to spoko wszytsko jest umówione nie powinno być problemów ja niestety jade sam bo żonka w pracy i nie da rady się wyrwać :wink: Edytowane 21 Czerwca 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadel Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 siema!!!mam pytanko a w zasadzie pytam sie w imiemniu kumpla:Dczy mógłby sie zabrać z nami czy raczej nie z tym ze on niestety jeździ skutrem:/:/:/ :wink: byle tylko dopisała nam pogoda:p ale (odpukać) gdyby coś sie spieprzyło i naprzykład padałby deszcz to przekłądamy czy jedziemy??? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 witam wszystkich w domu dziecka wiedza ze przyjedziemy tzn. opiekunki wiedza dla dzieci to niespodzianka wiec wszystko ustalone a szczegoliki ustalimy w piatek jeszcze dowiem sie dokladnie ile dzieci bedzie to moze pomyslimy nad jakas sciepą po 2 moze 3 zlote na jakies czekolady ale musimy wiedziec ile zeby lipy nie bylo ze jakies dziecko nie dostanie. do zobaczenia w piatekRADEK :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi