legut7 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Mam Caberga ale nie wiem jaki model i moim zdaniem gorszy od Nitro i sluzy jako kask dla plecaczka... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Myslałem nad Classico. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jed-i Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 witam, mam n311v i podzielam opinie o parowaniu - szczegolnie upierdliwym przy noszeniu okularkow.... trzeba sie namachac lewa lapka przy podnoszeniu i opuszczaniu szybki... noska juz nie mam... gdzies sie wzial wypadl.... inne gumki tez raz po raz wyskakuja ale cale szczescie daje sie je upchnac spowrotem...... aaaaale... mialem nieprzyjemnosc zaliczyc w nim 2 lekkie dzwony (w tym jeden o samochod) i zlego slowa nie dam powiedziec na skorupe - czache mam cala choc kierowca zastanawial sie ponoc czy sie podniose.... szybka sie pordowala troche ale w koncu asfalt nie frota.... ogolnie w swojej cenie (ok350pln) uwazam za bardzo dobry wybor.... pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dianox Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Hejka. Mój tato ma kask NITRO N53, buty NITRO N76 i rękawice NITRO, tyle że nie pamiętam jakie :icon_mrgreen: . Według niego bardzo dobrze się sprawują. Oprócz tego ma też sprzęt : IXS,Modeka, SIDI, SPIDI, NOLAN, DAYTONA, DIADORA, AIROH i orygynalny kombinezon YAMAHY. Pozdrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Hejka. Mój tato ma kask NITRO N53, buty NITRO N76 i rękawice NITRO, tyle że nie pamiętam jakie . Według niego bardzo dobrze się sprawują. Oprócz tego ma też sprzęt : IXS,Modeka, SIDI, SPIDI, NOLAN, DAYTONA, DIADORA, AIROH i orygynalny kombinezon YAMAHY. Wszyscy krytykują Nitro a jeden zachwala.... A kiedy Twój ojciec kupił kask, buty, rękawice? Może jeszcze sie zdarzy przekonać co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja mam kask nitro N-750 VX :icon_mrgreen: Jest calkiem dobry jak za ta cene, wyjmowana wysciolka, nie podwiewa pod szyja. Jesli chodzi o parowanie to jest na to sposob... naklejka antifog za 45zl i po klopocie, nawet w najwieksza wilgoc nie zaparuje! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi