Skocz do zawartości

Nitro - kask i buty

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

witam,

mam n311v i podzielam opinie o parowaniu - szczegolnie upierdliwym przy noszeniu okularkow.... trzeba sie namachac lewa lapka przy podnoszeniu i opuszczaniu szybki... noska juz nie mam... gdzies sie wzial wypadl.... inne gumki tez raz po raz wyskakuja ale cale szczescie daje sie je upchnac spowrotem......

aaaaale...

mialem nieprzyjemnosc zaliczyc w nim 2 lekkie dzwony (w tym jeden o samochod) i zlego slowa nie dam powiedziec na skorupe - czache mam cala choc kierowca zastanawial sie ponoc czy sie podniose.... szybka sie pordowala troche ale w koncu asfalt nie frota.... ogolnie w swojej cenie (ok350pln) uwazam za bardzo dobry wybor....

pozdroofka

Hejka. Mój tato ma kask NITRO N53, buty NITRO N76 i rękawice NITRO, tyle że nie pamiętam jakie :icon_mrgreen: . Według niego bardzo dobrze się sprawują. Oprócz tego ma też sprzęt : IXS,Modeka, SIDI, SPIDI, NOLAN, DAYTONA, DIADORA, AIROH i orygynalny kombinezon YAMAHY.

Pozdrooo

Hejka. Mój tato ma kask NITRO N53, buty NITRO N76 i rękawice NITRO, tyle że nie pamiętam jakie . Według niego bardzo dobrze się sprawują. Oprócz tego ma też sprzęt : IXS,Modeka, SIDI, SPIDI, NOLAN, DAYTONA, DIADORA, AIROH i orygynalny kombinezon YAMAHY.

Wszyscy krytykują Nitro a jeden zachwala.... A kiedy Twój ojciec kupił kask, buty, rękawice? Może jeszcze sie zdarzy przekonać co i jak...

Ja mam kask nitro N-750 VX :icon_mrgreen: Jest calkiem dobry jak za ta cene, wyjmowana wysciolka, nie podwiewa pod szyja. Jesli chodzi o parowanie to jest na to sposob... naklejka antifog za 45zl i po klopocie, nawet w najwieksza wilgoc nie zaparuje!

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017