klisiu Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 Siemka ludziska.. napisz cie tu taj co waszym zdaniem jest lepsze komasz czy ogar a moze motorynka.. napiszczie co o tym motorkachsadzicie i jakie posiadacie.. Wppisy mile widziane. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 Ja mam ogara 205 i nie narzekam, aczkolwiek ogar 200 jest deczko lepszy od mojego sprzeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 z tego co wymieniłeś to najlepszy ogara z ogarów to jak powiedział kilu lepszy jest 200 ( trzy biegowa skrzynia ) od 205 ( dwójka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 12 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 Ogar 200 ma silnik jawy, czyli mocniejszy i trwalszy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 12 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 Ja mam motorynke-najlepsza do nauki, niedlugo idze na handel jawka 50 skuter-fajny sprzet tylko trzeba czesto dokrecac oslony bo sie sruby miedzy nimi luzuja czesto. No i wyglad kojarzy sie bardziej ze starym dziadkiem, mi to nie przeszkadza ogar 200- ma ten sam silnik co jawka 50, ale ma lepszego gara bo mniej wazy i ogolnie wole go najbardziej. I go polecam shl- co prawda to motor, ale jakiego ma kopa :lol: :lol: hoho jesli chcecie zobaczyc opisy, zdjecia moich sprzetow i rozne rady to zajrzyjcie www.motorki.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi