d8-vid Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 a licznik tez tuningowales bo jak nie to jestes pierwszy ktoremu sie wyswietlilo 300 bo normalnie sie wyswietla 299 ale moze to inna r1 "cuda sie zdarzają ale nie warto na nie liczyć" :lalag: ===> http://video.google.pl/videoplay?docid=-40...740230&q=r1+307 307km/h YZF-R1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 R1 jedynki pokazuja ponad 300, gsxry sie zatrzymują na 299 choc obroty jeszcze idą :lalag: ja nie sprawdzilem niestety bo sie przesiadleman koniec sezonu i nei bylo warunkow do sprawdzenia, 280 - 290 jakos tak mialem, a w sezonie juz nie sprawdze na pewno bo wlasnie kupilem wieksza zebate na tył, ale jak to sie mowi; cos za cos ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zamknąłem licznik w swojej Virówce, wiem nie ma się czym chwalić, głupota i tyle, chciałem sprawdzić ile pojedzie, więcej tego nie zrobię, to nie jest motocykl do takich prędkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ja jestem ciekaw gdzie Wy tak śmigacie niektórzy ponad te 160 bo te 30 więcej od 130 to niech będzie do wyprzedzania. Na torze to raczej nie bo chyba nie ma tam czasu na bujanie się i patrzenie ile leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 130 km/h na zwykłej drodze :P więcej nie c :buttrock: hciałem ryzykowac - zbyt małe doświadczenie i droga nie ta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 a jestem ciekaw gdzie Wy tak śmigacie niektórzy ponad te 160 bo te 30 więcej od 130 to niech będzie do wyprzedzania wszedzie gdzie sie da:) 200 w sumie w kilku miejscach we wroc mozna miec bez problemu i to przy bezpiecznych warunkach, most Milenijny kilka glownych 2 pasmowych, a od 200 do 300 np A4 Wrocław - Katowice w sobote czy niedzielny poranek, bywa tak pusto ze nie widac nawet 1 auta. W sumie czasem robie to nieswiadomie bo po zmianie sprzetu nie odczuwam predkosci. czasem zerkam na licznik tak o a tu 200 wyswietla i zdzwiwko!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 86 km/h (za autobusem)- jak ktoś jest zdziwiony to jest gdzieś temat w motorowery/skutery :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkil6 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 JA JAK NA RAZIE NAJWIECEJ JECHAŁEM 195, BYŁO TO 23 GRUDNIA, A TEMP. WYNOSIŁA +2. DOJECHAŁEM NA CPN I STAŁEM W ŚRODKU JAK WRYTY CHYBA 15 MIN. ŻEBY SIĘ TROCHĘ OGRZAC, BO PALUCHY ZMARZŁY JAK CHOLERA. MOTO BYŁO BEZ OWIEWEK, NIE WIEM, CZY BY WZIEŁA WIĘCEJ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Mnie w zeszłym roku na testowanej Hajce udało się dwa razy przekroczyć magiczne 300 (licznikowe oczywiście) natomiast na swoim moto "tylko" 248 (wg, komputera)Wrażenia przy prędkościach w okolicach 300 niesamowite (na ziemi oczywiści ebo w powietrzu to już nie to samo) ale już więcej sie nie skuszę...no chyba, że na niemieckich autobanach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ja moim bandyta600 najwiecej jechalem 210 km/h natomiast znajomego zzr'ka 250 i prosta sie zaczela konczyc :Poba wskazania licznikowe oczywiscie wiec cholera wie ile to bylo naprawde ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neit Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 ja to 120km/h poki co wiecej sie boje, :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 MI się pare razy udało rozpędzic sprzęta do 180 raz nawet 185 wiecej niechciała pojechać .Ogólnie wrażenia super tylko że spory wiaterek hehe. :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neit Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) 180km/h to nie ma sie wrażenia latania? Edytowane 20 Stycznia 2007 przez neit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 wszedzie gdzie sie da:) 200 w sumie w kilku miejscach we wroc mozna miec bez problemu i to przy bezpiecznych warunkach, most Milenijny kilka glownych 2 pasmowych, a od 200 do 300 np A4 Wrocław - Katowice w sobote czy niedzielny poranek, bywa tak pusto ze nie widac nawet 1 auta. W sumie czasem robie to nieswiadomie bo po zmianie sprzetu nie odczuwam predkosci. czasem zerkam na licznik tak o a tu 200 wyswietla i zdzwiwko!!! akurat w okolicach wrocka to jest gdzie pojechac trasa na walbrzych, na poznan, na warszawe, wspomniana a4, bielany, na kudowe tylko trzeba o dobrej godz ruszac i wtedy mozna konkretnie odkrecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 180km/h to nie ma sie wrażenia latania? Raczej walki z wiatrem, wrażenie latania to coś innego, wiem bo latałem na szybowcach, właściwie mało porównywalne, w powietrzu nic Cię nie ogranicza, nie ma drzew ani plam oleju, całkowity relaks, na motocyklu przy dużych prędkościach to adrenalina i pełna koncentracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi