adu Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Ja postaram sie podleciec, aczkolwiek o 19 ma spotkanie BS, ale moge zawsze tam dotrzec na 20. W sumie to mam tylko zostawic kilka rzeczy w Migawce w Centrum, takze moge tylko wejsc i wyjsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 jestem za ale bede puszką :) :) :) :) :Dmam nadzieje ze klaudiusz motorynka tez bedzie Klaudiusz motorynka stawi sie jeżeli żona puści, będe oczywiście swoją Motorynką, puszki nie posiadam ;) p.s. Tylko żebym skrzyżowania nie przejechał :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Dobra, więc oficjalnie: środa, godzina19, przystanek na skrzyżowaniu Rosoła z Belgradzką - spotkanie integracyjne, a potem (jeśli ktoś przyjedzie) wypad na wieczorne jeżdżenie po mieście. Ktoś się stawi czy sam będę siedział na tym przystanku??? Kurka to mimo, ze puszka to wezme swoja kurtałke motorową abym głupio przy was nie wygladał ;) Klaudiusz motorynka stawi sie jeżeli żona puści, będe oczywiście swoją Motorynką, puszki nie posiadam :) p.s. Tylko żebym skrzyżowania nie przejechał :)Klaudiusz jak to twoja cbf fajna to może ja bede kandydatem, bo szukam motorku, ale miałem inna koncepcję (blady.....) ale może lepiej oszczędzac życie i pojeżdzić na pyrkawce :crossy: Jak nie masz nic na przeciwko jesli chodzi o jazde próbna to daj znac to wezme ciuchy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Niestety z powodów rodzinnych (opieka nad dzieciakami) nie będe w stanie zaszczycić swoją skromną osobą i skromną Motorynką, przystanku na rogu Rosola i Belgradzkiej :biggrin: Do następnego razu :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Przybyłym serdecznie dziękuję - sprawiliście mi dużą radość...a nieprzybyłym mówię stanowcze: żałujcie, że Was nie było. Szarlotka była podobno...nienajgorsza. :biggrin: Do następnych "razów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Nieobecni mają czego żałować. Fajnie Cię było znowu zobaczyć Michale, mam nadzieję,że szybko odzyskasz siły. A co szarlotki to była rewelacyjna!! Jedliśmy ją na przystanku jeszcze ciepłą, tak więc serdeczne podziękowania dla Mamy i siostry ,która uwieczniła tę całą biesiadę "na kliszy":biggrin: Było super ! PzdrRadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Nieobecni mają czego żałować. Fajnie Cię było znowu zobaczyć Michale, mam nadzieję,że szybko odzyskasz siły. A co szarlotki to była rewelacyjna!! Jedliśmy ją na przystanku jeszcze ciepłą, tak więc serdeczne podziękowania dla Mamy i siostry ,która uwieczniła tę całą biesiadę "na kliszy":bigrazz: Było super ! szarlotka ciepła, atmosfera gorąca, było w porzo. Niestety Embe ale boje się, że teraz zostanie to taka mała nasza świecka tradycja i juz zawsze jakies ciacho musiało bedzie czekać na przyjezdnych :biggrin: Rad3K ale wygladałeś inaczej niz na avatarze czyzby szybka zmiana? podobno teraz to modne :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Szkoda że frekwencja nie dopisała, ale i tak było bardzo miło. Potwierdzam opinie kolegów co do szarlotki :biggrin: Dajcie foty, dajcie foty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Rad3K ale wygladałeś inaczej niz na avatarze czyzby szybka zmiana? podobno teraz to modne :biggrin: Jestem dość liberalny, ale wieczorami się nie przebieram :bigrazz: Dodam jeszcze ,że po wizycie u Michała śmignelismy z Karolem do 2oo gdzie zebraliśmy ekipę i pojechaliśmy na most Poniatowski. Trenowaliśmy gumki , jaraliśmy lacze i ogólnie było dość niecodziennie :biggrin: Edytowane 21 Września 2006 przez rad3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Jestem dość liberalny, ale wieczorami się nie przebieram :buttrock: Dodam jeszcze ,że po wizycie u Michała śmignelismy z Karolem do 2oo gdzie zebraliśmy ekipę i pojechaliśmy na most Poniatowski. Trenowaliśmy gumki , jaraliśmy lacze i ogólnie było dość niecodziennie :bigrazz: Ty to umiesz kwurzyc człowieka :biggrin: A ja czym mam jeździć kurka wodna :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 jaraliśmy lacze i ogólnie było dość niecodziennie :buttrock: :biggrin: Kurcze czyli jednak za wcześnie odpadłem :biggrin: Następnym razem zostaje do końca :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Panie Michale! Pragne przeprosic za ma nieobecnosc na Rosola...... Usprawiedliwieniem jest tylko ,,dlugi ogon" Rafala, ktory akurat musial zrobic milion innych rzeczy. Zalowalam, ze zgodzilam sie po niego jechac, bo przez to nie zdazylam na czas. Mam nadzieje, ze zrobimy w tygodniu kolejne takie spotkano, ale wtedy obiecuje nie zajezdzac po nikogo, tylko prosciutko bede do ciebie ciac z Konstancina. A wracajac jeszcze do tego srodowego wieczoru...... to w 2oo spotkalam wlasnie Karola i Radka :buttrock: Mam nadzieje, ze bede miec nie jedna okazje z Wami posmigac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Panie Michale! Pragne przeprosic za ma nieobecnosc na Rosola...... Usprawiedliwieniem jest tylko ,,dlugi ogon" Rafala, ktory akurat musial zrobic milion innych rzeczy. Zalowalam, ze zgodzilam sie po niego jechac, bo przez to nie zdazylam na czas. Mam nadzieje, ze zrobimy w tygodniu kolejne takie spotkano, ale wtedy obiecuje nie zajezdzac po nikogo, tylko prosciutko bede do ciebie ciac z Konstancina. A wracajac jeszcze do tego srodowego wieczoru...... to w 2oo spotkalam wlasnie Karola i Radka :) Mam nadzieje, ze bede miec nie jedna okazje z Wami posmigac :D no to dostosujemy sie do jezdzących na motorach, wyznaczie termin my z embym sobie poprzyny jak `smigacie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Majchał napisz kiedy masz chwilę to zorganizujemy kolejne spotkanko przed zimą :) Edytowane 1 Października 2006 przez rad3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Poza terminem poprosimy także menu żebyśmy sobie mogli wybrać co chcemy :) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi