Gajep Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Fajna impreza, szkoda, że nie dla dinozaurów :flesje: Miłej zabawyGajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Z reszta, co ja Wam bede udowadnial ;]Po prostu jade i koniec. Dla zabawy.Niewazne naczym, wazne ze jezdzisz :flesje: Jedz i sie ich nie sluchaj, nauczysz sie przynajmniej czegos nowego.3mano i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 A nie wiecie czy to jest dozwolone tylko dla ludzi poniżej 18 roku życia? Czy wstęp wolny i tylko wpisowe zapłacić? I czy ilość miejsc jest ograniczona?Napisalem im :Witam. Mozna przyjechac na motocyklu Enduro ? Rocznik 1989 sie zalicza ? pozdrawiamNo i odpisali :Myślę, że wiek nieznacznie przekraczający ten przez nas ustalony, oraz rodzaj sprzętu jakim dysponujecie nie jest żadną przeszkodą w uczestnictwie w obozie dla juniorów!!! http://www.sport.zgora.pl/forum/viewtopic....der=asc&start=0 Ja juz mam wszystko pozalatwiane wiec na 99% jestem. Wie ktos do kiedy mozna sie zapisywac i wplacac kase ? Jak nie to w pon zadzwonie i tu napisze.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Może wpadne na DT....popatrzeć :icon_question: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Jakby takie cos organizowano blizej krakowa to bym wpadl :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Jakby takie cos organizowano blizej Honolulu to bym wpadlenduro-bubbaa ts125r;] Edytowane 12 Czerwca 2006 przez TwisterZG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 ale nie napisałeś że to ts tylko że to enduro. TS to motorower a nie enduro. A jak twoim zdaniem zawieszenie jest dobre w ts i ci wystarcza to lepiej tam nie jedź. ZGRUPOWANIA WÓJCIKA nie są dla ludzi którzy uczą się jeździć tylko dla ludzi, którzy już jeżdżą dobrze i uczą sie jak zrobić by jeździć szybciej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 ale nie napisałeś że to ts tylko że to enduro. TS to motorower a nie enduro. A jak twoim zdaniem zawieszenie jest dobre w ts i ci wystarcza to lepiej tam nie jedź. ZGRUPOWANIA WÓJCIKA nie są dla ludzi którzy uczą się jeździć tylko dla ludzi, którzy już jeżdżą dobrze i uczą sie jak zrobić by jeździć szybciej smile.gifO czym Ty mowisz teraz ? Do mnie to jest ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) nie wazne do kogo , ale wazne ze bubba ma racje Edytowane 13 Czerwca 2006 przez eloelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 TS to motorower a nie enduro. tylko ze on ma 125... jak dla Ciebie 125 to motorower to ty tak samo masz motorower...> ! pomyslcie ze nie wszytskich stac/lub rodzice pozwalaja kupic wyczyna... takze pomyslcie troche... a najbardziej eloelo i enduro-bubbaa, nie rozumiem o co wam chodzi, organizatorzy sie zgodzili to o h*j wam chodzi. szlak mnie trafia jak czytam takie cos... Maly_PMI jedz nie przejmuj sie co oni o tym pisza, liczy sie dobra zabawa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 nie wazne do kogo , ale wazne ze bubba ma racje Zajebiscie, ze sie z nim zgadzasz ale w czym ? O co mu chodzi dokladnie ? Ze TS to motorower a nie enduro ? Ktora TS ?Fajnie sie od Was nieraz cos dowiedziec :biggrin: Ci ktorzy pitola, ze zawieszenie w DR 350 dobrze sobie radzi na torze to niech nie gadaja, ze w TS sobie nie poradzi. Bo duze brawa dla tych ktorzy tak stwierdza :clap: Dzwonilem do nich i nie mieli zadnych przeciw wskazan a mowilem, ze bede na TS125R.To jest oboz dla juniorow a nie "wymiataczy" ...Te 100zl mozna zaplacic na miejscu, ale trzeba byc w poniedzialek na 10 juz tam. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 http://www.motox.pl/index.php?option=com_c...id=51&Itemid=75 ogólny plan zgrupowania :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 No to juz w poniedzialek jest. Ja z kumplem (RM125) bedziemy na 99,99%.Wiem, ze Tijo odpadl :/ a ktos sie moze zdecydowal pojawic ?kszyhoo wpadnij to sie pogada ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Tak niestety nie pojawie sie :banghead: No ale moze pogadac wpadne ;) Kurcze a tak chcialem być ;( Zal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi