fuoix Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 witam,od jakiegos czasu zdecydowany jestem na zakup gs500 - pierwsze moto :)do Was zwracam sie z prosba oceny tego, co znalazlem...a wiec:-Suzuki GS 500 jest z roku 2002-przebieg 6 tys z hakiem-cena okolo 10000 gosc twierdzi, ze:nowka kupiona zostala w Niemczech dla 16-to letniej dziewczynki, która po pierwsze postawila ponoc moto jakos nie tak i fikło (efekty widoczne na zdjeciach), a po drugie stwierdzila, ze za ciezkie i nie chciala jezdzic... mowi, ze sprowadzil je 2 lata temu dla syna, ktory zaczal cos niedomagac zdrowotnie i niestety nie mogl jezdzic, wiec moto stalo i stoi do dzis w garazu odpalane co 2 tyg, by sie nie zastalo moto dzis widzialem (na zywo wyglada lepiej niz na foto), pracuje ladnie (tyle, ze sie nie znam) porobilem kilka fotek, ktore sa dostepne tu:http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...4BD54E64CCCCEC5 prosze o spojrzenie i ewentualne rady, podpowiedzi, czy to warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) troszke zmęczony ...to fakt :) Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Maxv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 10k to za duzo za cos co musiasz doprowadzis sam do stanu by bylo tyle warte, baki kosztuja, malowanie tez a pewnie plyny do wymiany i aku mógł klęknąc... potarguj sie i pojedz obadac go z kims kto ma pojecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuoix Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 a orientujecie sie ile trzeba zaplacic za zbiornik paliwa i obudowe zegarow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo_ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) WitamAktualnie troche sie orientuje w czesciach do gsbak kupisz juz nawet za 60zl ale zlom a naprawde w dobrym stanie bedziesz musial wydac 200zl,obudowy zagarow jeszcze sie nie spotkalem (sam potrzebuje) cale liczniki komplet wraz z ta srebna obwódką kosztuja w granicach 400-500zl no i malowanie mnie wyszlo za wersje five stars 1000zl(cale moto ale u dobrego fachowca) pozdrawiam, bolo Edytowane 4 Czerwca 2006 przez bolo_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Poszukaj czegoś lepszego. Ja niedawno sprzedałem GS 500F z 2004 roku z przebiegiem 7500 za 12.200 złI oprócz mojego było jeszcze kilka ogłoszeń w podobnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuoix Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) szukam caly czas :)i znalazlem dwa takie:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=105964900http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M212392 na zdjeciach wygladaja fajniemoto z krakowa kusi rocznikiem, przebiegiem...to drugie tez wydaje sie ciekaweno i obydwa mieszcza sie w funduszu, ktory moglbym przeznaczyc na moto (no, moze z malym targowaniem) tyle, ze ciezko ocenic ogladajac nieduze fotki w neciemoze ktos z Was wie cos wiecej na temat tych motorkow? (...ktos z Krakowa, moze ktos z Bogumilowic)a moze ktos zauwazy na zdjeciu cos ciekawego, czego ja nie widze :) no tak to juz jest, ze zawsze przy okazyjnej cenie podejzewa sie jakiegos klopsa... dlatego pytam Edytowane 4 Czerwca 2006 przez fuoix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi