kedzior Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Witam, Jak wrazenia po warszawskim motobazarze?? Było cos ciekawego?? Opłaca się jutro jechać?? Serdecznie pozdrawiam i czekam na Wasze opinie. P.S. Mile widziane ciekawe fotki... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 sam nie bylem ale znajomi mowili ze lipa straszna,...zalezy jeszcze czego oczekujesz, czego szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Jeśli szukasz czegoś nowego i typowego to warto isc, jesli czegos uzywanego i nietypowego to.. mozesz zaryzykowac. Ciuchow troche jest i mozna za dobra cene kupic jakąś papę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Jadę a co tam może mi się uda coś dobrać do mojego ?.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Byłem, widziałem, nawet zakupy zrobiłem. Motobazar nieróżni się niczym od poprzednich. Ci sami wystawcy, nawet stoiska mają w tych samych miejscach. Zawsze warto pójść, zawsze coś się wyszpera. Sam spacer między stoiskami w typowo motocyklowej atmosferze ma swój urok.UWAGA!!! Ponieważ są prace drogowe przy Puławskiej, wjazd na teren motobajzlu od ul. Poleczki. Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 No to się przejadę dzis. Poszukuje informacji na temat nowego urala rangera. moze znajdzie się ktoś kto mi go sprowadzi bo z tym jest olbrzymi problem. moze bedzie nawet taki na sprzedaż :flesje: Dzieki za info. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Jak często i gdzie w warszawie odbywają się takie bazary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 ze trzy razy..w marcu w czerwcu i wrześniu .... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Jak często i gdzie w warszawie odbywają się takie bazary ?Motobazar Warszawski jest stałą, cykliczną imprezą.Odbywa się ostatnio zawsze na terenach toru wyścigów konnych Służewiec. Najbliższy termin to wrzesień. Podaję link do ich strony. Tu znajdziesz więcej informacji.http://www.mototarg.pl/terminarz.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuryga Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Witam ja byłem na moto bajzlu w wawie w sobote straszna bieda do weteranów zero orginałów oprócz jednego simsona avo, bmw i junaka widziałem jednego urala z koszem dziadostwo i kaśkie nic specjalnego zadnego dniepra ani emki te same twarze sprzedawców a za niektóre czesci to cenili sobie jak żyd za matkie np. za klin do kopniada do dniepra 7 złoty oczywiście klin bez nakrętki któro można było dokupić za 2,50 a niektórzy to cenili nawet po 10zł do japonii gratów sporo ale tej nowszej bo do starszej to tez bieda np. do suzuki gs 750 to tylko mieli pompe hamulcowo tylno i lampe stop oraz kierunki a tak ogulnie to jak zawsze ciasnota i trzeba było uwarzac zeby ktos z tyłu albo z przoduni nie rozjechał tam najlepszy interes to mają sprzedawcy piwa i jedzenia oni to mają lux cały czas kolejki jak nie po browar to po jedzenie i oni to mają zarobek. Widzałem tez przed bramą wjazdową dniepra który miał założony centralny gażnik od malucha.Rozmawiałem z bratem właściciela tego dniepra to mówił że ma podobne osiągi jak i spalanie co na gaznikach orginalnych a najlepsze było doprowadzenie paliwa z gaznika do cylindrów gdyz pod gaznikiem zauważyłem zwykły tak zwany trójnik od wody :) którego mozna znaleśc u kazdego w domu . Takie bazary odbywaja sie co roku w Wawie na służewcu a w roku to jest ich chyba z 5 dokładnie niewiem teraz bedzie chyba w sierpniu albo we wrzesniu hehe niema jak to moto bazar w łodzi pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Szuryga, to Ty chyba byłeś w sobote wieczorem i niewiele widzialeś. Ja tam byłem w sobote i w niedziele od samego rana, rusów było dużo i to nie skundlonych, troche było oryginalnych moto (weteranów), wiecej niż Ty wymieniłeś. Piszesz tak jakbyś nigdy po giełdach motocyklowych nie jeździł, sprzedawcy się cenia, ale zawsze możesz potargować cene, a jak nie odpowiada to poszukaj lepszych cen, w końcu do wyboru, do koloru tam jest gratów, tylko trzeba dobrze szukać i gadać. Aha i może zadbaj o pisownię, bo piszesz jakbyś miał 16 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 sam nie bylem ale znajomi mowili ze lipa straszna tak jak ostatnio. jak chcesz moge ci przeslac z poprzedniego, nawet tomek kulig ma zdjecie przy "rolniku" :buttrock: (przy okazji) przyszlam specjalnie mu zrobic Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 tak jak ostatnio. jak chcesz moge ci przeslac z poprzedniego, nawet tomek kulig ma zdjecie przy "rolniku" :) (przy okazji) przyszlam specjalnie mu zrobic GoskaŁOMATKO Tomek Kulik POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 oj blad :) moze sie nie obrazi :icon_question: czarny co ma znaczyc te lomatko? Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) oj blad :) moze sie nie obrazi :icon_question: czarny co ma znaczyc te lomatko?Kurcze mogę zadać pytanko ?Dlaczego wszystkich piszesz z małej litery ? Ja się nie obrażę. Ale dlaczego ?? To było z wrażenia :banghead: POZDRO Edytowane 10 Czerwca 2006 przez Czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi