Z3US Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Mam fajny pomysł na stare kaski (orzechy). Pomalować je na czarno a spody na srebrno(taki pasek) w tedy wygląda jak jakiś do harleya.hehe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Tu jest projekt tego kasku www.republika.pl/staregry01/kask.jpg Gotowy kask wygląda napewno zajebiście ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Fajne, fajne... Nawet mi si podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Ja mojego zgniłego orzeszka zrobiłem tak:wyrwałem wszystko co w nim było 8) wyszlifowałem i pomalowałem na żółto ale mam zamiar nakleić jeszcze jakies płomienie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Ja w tym kasku jeździć normalnie i tak niebęde, kupie sobie jakiś normalny do 120zł. A w tym może na niedzielny przejazd przez wiochy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 12 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 Na piszcie coś o swoich pomysłach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 a ja bym chciał kupic sobie taki kask, bo mam osy i fajnie by pasował Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 Mam jeszcze kask za 76zł jakis Tygrys czy cos -fajny jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 26 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2003 ale ja chce orzecha takiego starego Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 ten moj to on tylko wyglada i nic nie chroni, jak walnełem w dzwi głową to strasznie bolało oj strasznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobijabi Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 Buba wpadnij kiedyś do bielan to ci dam jednego orzecha bo mi zbywa (tylko go musze znaleść ale dam ci znać jak znajde):> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 eee ja zapłace!!! tylko daj jakieś namiary na siebie!!! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 tigery są spox szczególnie z wyglądu ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ja tam kupuje kaski przywozone z NIEMIEC oczywiscie uzywane ale w bardzo dobrym stanie (Jak nowki).Kask taki w sklepie kosztuje ok 150-300zł moze nawet wiecej a ja kupuje za 50-100 zł. :P :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi