pit_1 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 czy ktos z was wie ile oleju wlac do lagi od rr z 2003 roku... bo nie mam manuala a dane serwisowe mam do 2000 roku.... :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 czy ktos z was wie ile oleju wlac do lagi od rr z 2003 roku... bo nie mam manuala a dane serwisowe mam do 2000 roku.... :icon_twisted: :icon_mrgreen: 531 cm SAE 10W A na przyszłość polecam www.louis.de, zakładka MOTOBASE :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 a dzieki..... i dzieki za linka :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi