RaY Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Witam, postanowilem sie troche pobawic na swoim motocklu, mamy fajna obwodnice u siebie (dluga, rowniutka jak stol i praktycznie pusta) i teraz mam do was proźbe, mogl by mi ktos podrzuc jakis tekst z trickami - nazwy + jak to wykonywac. (szukalem ale, nic nie znalazlem) Np umiem jechac na stojaco na podnuzkach bez trzymanki. ale jak, juz chcem wskoczyc na siedzenie i jechac bez trzymanki to motocykl znosi na boki :icon_twisted: i tak samo jest jak - jade bez trzymanki i jak sie chcem tak zatrzymac to skreca na boki... moze, ktos przyblizyc jakie to sa " chaczyki" Edytowane 2 Czerwca 2006 przez ray69 Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 moze zamiast chcem spróbuj chcę i wsi sie uda :icon_twisted: a umiesz na gumie latac?? jakie masz moto 125 czy 80 czy 50 ?? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 opisy:http://thesims2.pl/badboyz/slownik.php a tu masz nazwe + zdjęcie:http://stunterschool.com/tableofcontents.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 a jak puscisz kiere to tez ci moto na boki odjeżdża?? ja bym sugerował nauczyć sie takiego jednego zajebistego triku, a mianowicie nazywa on sie "jazda z głową" PozdroPrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) akurat tak sie sklada, ze nie dla wszystkich sie podoba normalna jazda. Wiec, weź sobie swojego skutera co masz na fotce i sobie jeździj z glowa i po bulki, nikt Ci nie zabrania, a jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie nie odzywaj - lepiej pojeździj sobie z glowa i pomysl zanim cos napiszesz. Jest taki sport jak stunt, i tam slowo "jazda z glowa czy jazda bespieczna" nie istenieje Moto narazie mam 125, ale na nastepny zeson przesiadam sie na Horneta 600, i dorazu go przerabiam na streeta, Edytowane 2 Czerwca 2006 przez ray69 Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Jak jazda z głowa nie istnieje to nie wyjeżdzaj na drogę dla tych co z głowa jeżdzą, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Witam,hmm prawda jest taka, Yamaha Dt nie nadaje się zbytni do stuntu.. co za tym idzie do wykonywania trickow... Jest to jak wiemy enduro, ktore ze swoją zawiecha i budową skutecznie utrudnia trickowanie na nim...jest on dość miękki lekki...czyt mało sztywny. Każdy Twój ruch na nim będzie powodować zmianę obranego "kursu" :icon_mrgreen: Również położenie środka ciężkości tej furki ma znaczny wpływ na prowadzenie... Oczywiście możesz się bawić w stunt, ale prawda jest taka, że jak faktycznie przesiądziesz się na Horneta :icon_twisted: to będziesz zaczynać od nowa naukę....moto o wiele cięższe, sztywniejsze...ie mówiąc już o mocy jaką będziesz dysponować A co do znoszenia na boki moto podczas jazdy bez trzymanki....polecam sprawdzić ramę bądź przednią zawiechę :biggrin: A powiedz mi...myślałeś już w co zechcesz wymienić w Horneciku podczas przerabiania na streeta ??Masz zamiar ingerowac tylko w wygląd (wiadomo tył, od H*ja crashpadów...generalnie sama wizualka) czy może też silnik...zawiecha... Edytowane 2 Czerwca 2006 przez -=Mefisto=- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ja mam crma i na lewo mi zjeżdża zawsze jak kiere puszcze.Dt do posmigania na kole jak najbardziej się nadaje.Jak 125 to w wiekszości stunt sie na enduro lub SM uprawia bo scigacze 125 sie do tego nie nadają.Na początku naucz się wheelie i stoppie.Niejaki ZWIERZU był kiedys na forum on daje ostro na DT125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Witam, hehe no ja mam nadzieję że nasz kolega umie Wheelie i stoopie...to w końcu podstawy stuntu (nie wspominając o jeździe bez trzymanki) :icon_twisted: Edytowane 2 Czerwca 2006 przez -=Mefisto=- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 A z ktorego Swiebodzina jestes ? Jesli z tego kolo Zielonej Góry, to stuntuje u was Czapla na DR 350, skontaktuj sie z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 A czy ja powiedziałem że ja jestem zajebistym stuntmanem??Wejdż na www.125.pl i poczytaj co się nadaje do stuntu 125, ze jak ktos chce zacząć to nie ma jak enduro 125.To mi powiedz co jest podstawą stuntu i czego się uczysz na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Moto narazie mam 125, ale na nastepny zeson przesiadam sie na Horneta 600, i dorazu go przerabiam na streeta,pfff… po co tyle czekać, kupuj Horneta już w tym sezonie :icon_mrgreen: i nie 600, tylko 900 :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Jak jazda z głowa nie istnieje to nie wyjeżdzaj na drogę dla tych co z głowa jeżdzą, ok? a kto pisze ze bedzie cwiczyl triki na dordze miedzy puszkami lub innymi moto? pomysl troche bo bzdury piszesz kompletne :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 również nie pisze ze nie będzie , jak to są bzdyry to jak nazwać Twoją wypowiedź?Jeśli nie wiesz o co mi chodziło to może masz za małe doświadczenie w jeździe motocyklem lub brak umiejętności czytania ze zrozumieniem tekstu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Jeśli nie wiesz o co mi chodziło to może masz za małe doświadczenie w jeździe motocyklem lub brak umiejętności czytania ze zrozumieniem tekstu. w przeciwienstwie do ciebie czytam caly tekst i takze to co jest miedzy wierszami. a doswiadczenie w jezdzie motocyklem mam dosc znaczne i pewnie wieksze niz twoje ale to i tak nie ma najmniejszego znaczenia w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi