sitars Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 WitamBardzo proszę o podanie wymiarów łożysk kół do NTV 650. Ewentualnie proszę o oznaczenia jakie są na w/w. łożyskach.Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 WitamBardzo proszę o podanie wymiarów łożysk kół do NTV 650. Ewentualnie proszę o oznaczenia jakie są na w/w. łożyskach.PozdrawiamPrzednie koło ma 2 sztuki NTN 6004UUa tylne koło w NTV650 nie ma łożysk.pozdro Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 WitamDziękuję za odpowiedź. Ale jak to jest z tym tylnym kołem ? Czytałem posty kliku użytkowników NTV na forum i pisali, że wymieniali łożyska z tyłu. Powodem miało być między innymi ocieranie klocków o tarcze podczas pokonywania zakrętów. Zauważyłem ostatnio coś takiego u mnie, szczególnie gdy jadę z plecaczkiem.Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Jeżeli masz wyczuwalny luz w tylnym kole to potrzebujesz dwa łożyska tylnej przekładni:85x120x18 kosztuje w Hondzie 352 zeta30x55x18 cena 100 zeta + robociznapozdro Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Luzu wyczuć się nie da. Przynajmniej rękami. Sytuacja opisana wyżej, występuje bardzo rzadko. Nie wiem czy nie martwię sie na zapas. Jeszcze raz dzięki za pomoc.Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Luzu wyczuć się nie da. Przynajmniej rękami. Sytuacja opisana wyżej, występuje bardzo rzadko. Nie wiem czy nie martwię sie na zapas. Jeszcze raz dzięki za pomoc.PozdrawiamOsobiście się nie spotkałem z awarią tych łożysk z tyłu nawet po bardzo dużych przebiegach. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi