enduroguy Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ja po psikaniu tymi wszystkimi "scierwami" w sprayu zauwazylem tylko ze musze łańcuch częściej napinać. Ja po prostu staram sie utrzymywać lańcuch w czystości+ hipol ładnie pędzelkiem przed jazdą :icon_twisted: . NIe narzekam zeby sie piach lepiłi jak sie dobrze posmaruje to wcale nie chlapie po calym moto jak niektorzy twierdza PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 hipol ropa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ja smaruje Mixolem ;) i ropą :icon_twisted: wedlugmnie szkoda kasy na te drogie preparaty bo łańcuch wraz z zębatkami i tak 3eba wymieniać dosyć często :icon_mrgreen: PoZdRaWiAm :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Też jestem zdania że nie ma to jak zwykły polski mixol czy hipol:) efekt ten sam o ile nie leprzy a sianko zaoszczędzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 ja smaruje zużytym olejem ze sprężarek chłodniczych. Smaruje po każdej jeździe i jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORS Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Powiedźcie mi co to jest ten hipol ?? A jakim castrolem, lub innym psiakcie na noc ?? eloelo oraz pisket :: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 hipol to olej do manualnych skrzyn biegow (auta lub moto 2T) ,jest gesty ma jakos 85W/95 i dlugo trzyma sie lancucha,kosztuje 13 - 15 zl za litr Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORS Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Aha. Czyli bardziej opłaca sie go kupic od np. Motul chain lube off-road ?? lub innych podobnych smarów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 MORS to już od Ciebie zależy jaki będziesz stosowal.Ma smarować i sie 3mać łańcucha! Produkty Castrolla lub Motulla sa do tego stworzone ale np. Hipol ma podobne wlasciwosci i jest tańszy PozDrAwIaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORS Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Ok. CHyba tez kupie tego Hipola, ale gdzie ?? dostane na stacji orlen ? i jaki będzie sie najbardziej nadawał ? Hipol® Synthetic GL-5 75W/140 Hipol® Semisynthetic GL-5 75W/90 Hipol® Super GL-5 85W/90 Hipol® Super GL-5 80W/90 Hipol® GL-5 85W/140 Hipol® GL-5 80W/90 Hipol® 15F Hipol® 10F Hipol® Super GL-4 80W/90 Hipol® Super GL-4 80W Hipol® GL-4 85W/140 Hipol® GL-4 80W/90 Hipol® GL-4 80W Hipol® 10ZF Hipol® 6 Hipol® MF 80W/90 Których wy używacie ?? I jeszcze jakiego samru używacie do zabespieczenia łańcucha, po jezdzie ?? Edytowane 17 Czerwca 2006 przez MORS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Najtańszego. Jeżeli jadę w teren piaszczysty - wcale nie smaruję. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Kup najtanszy hipol jaki bedzie. A jest na prawie kazdej stacji :icon_mrgreen: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 nie ma roznicy jaki hipol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 musi byc do przekladni manualnych bo do automatow jest bardzo zadki Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ja zawsze czyszcze ropą (smaruje cały pędzelkiem) i na to nakładam hipol. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi