piasektt Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 to RG jest jeszcze gorsze ? Ja jeździłem dużo na kupla AF 50 88 rok i strazny muł w pełni odblokowany był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Z gory dzieki za pomoc! Aha napiszcie mi jeszcze na co uważać przy kupnie takiego motorku, jakie roczniki są najlepsze i wogole.... :icon_twisted:a więc tak polecam przedewszystkim zabrac jakiegos znajomego ktory sie zna na rg,nastepnie pojechac i oblokac motor czy wszystko swieci na budziku jak stan silnika pozmieniac biegi przejechac sie zobacz jak silnik pracuje cihco,glosno,czy zabardzo sie z komina nie dymi,polecam kupywac z oryginalnym lakierem bo pomalowany moze byc po dzwonie,niepolecam tez zadnych codownych upiekszen typu "tłumik od jakiejs 600-tki" przepytaj typa na jakich olejach jezdzony kiedy co wymienial,zobacz czy nie sciaga go w ktoras strone,a jak przyjedziesz to odrazu dotknij silnika i zobacz czy niebyl odpalany przed twoim przyjsciem bo to moze zatuszowac np ze slabo odpala,jak juz sie przejedziesz kawałek to sprawdz czy nic nie wycieka,następnie popros sprzedającego zeby podjechal z tobą do serwisu jakiegos najlepiej autoryzowanego a jezeli jest zadaleko to zpisz numery ramy,silnika i zadzwon do serwisu suzuki i zapytaj sie o historie tego motopozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prono Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 fajnie, ale chciałbym twój kometarz a nie innego forumowicza bo to akurat czytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 To ze moto było malowane to według mnie o niczym nie świadczy. W miare mozliwosci sprawdz czy po odsrodkowej stronie owiewek nie ma zadnych wybebeszeń, jeżeli są to znaczy ze owiewki były juz klejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 To ze moto było malowane to według mnie o niczym nie świadczy. W miare mozliwosci sprawdz czy po odsrodkowej stronie owiewek nie ma zadnych wybebeszeń, jeżeli są to znaczy ze owiewki były juz klejone. owiewek się nie kleji tylko spawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 ... a "wybebeszenia" i tak beda :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi