erniak Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 witam, mam mala prosbe do uzytkownikow Hondy CB500. chcialbym sie dowiedziec jakie macie obroty przy predkosci 100km/h na szostym biegu ? pytanie to stawiam z tego wzgledu,ze cos nie jestem przekonany o slusznosci moich zegoraow ( wydaje mi sie,ze nie sa od tego modelu :icon_twisted: ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 hey4000obr=80km/h5000 =1006000 =1207000 =1408000 =160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 u mnie jak w poprzednim poscie a Ty ile masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erniak Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 chodzi o to,ze obrotomierz mam inny... tzn jest wyskalowany tylko do 9,5 tys obrotow! pelna moc, nie dlawiona, rocznik 95, 120 ==> 5 tys obrotow. moze ktos jest chetny abym mu wyslal fotke zegarow i bylby wstanie odgadnac z jakiego to moto :bigrazz: dzieki za odpowiedzi, pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi