xj 600 n Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Hm... no mam problem. Bo znalazłem na www.motocykle.katowice.pl w dziale okazja kuferek 37 litrów za 152 zł, i teraz tak sobie mysle czy by go nie kupic, tylko czy on nie jest aby na skutery? Bo raczej to, że po pewnym czasie trzeba bedzie kupic nowy jest oczywiste, ale właśnie warto wyłożyć te 152 zł. Potrzebuje taki sprzecik na powiedzmy 2 sezony, i czy ta okazja wytrzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Witama moze lepiej byłoby założyć sakwy i nie kombinować z kufrem - ja mam akurat takie planysakwy zawsze da się zdjąć bez montażu stelaża itp.np. takie metro lub coś tam innego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Witama moze lepiej byłoby założyć sakwy i nie kombinować z kufrem - ja mam akurat takie planysakwy zawsze da się zdjąć bez montażu stelaża itp.np. takie metro lub coś tam innego pozdrawiam Dzięki, no poszukałem i znalazłem louisa za 21 zł. Racja po co bawic się w stelaze itp. skoro mozna mieć coś o wiele wygodniejszego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi