Kudlaty Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 lasem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 albo przez pole wogole wszedzie mozesz dojechac najwiekszy problem to bedzie przejechanie przez rzeke no bo wszystkie mozsty to asfaltowki no i tam trzeba z prawkiem. ale jak znajdziesz jakies plytrze miejcje na rzece to mozna sprobowac tak jak na filmiku w redmotorz jak koles robi z MW-750 U-Bota ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 No dlatego mam pomysł, jak znasz lasy na kliniska, albo vhoviwel to tam można pokatać, ale tam rzeczka jakaś idzie słysząłem, ale nie wiem gdzie ona jest dokładnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 nie znam ale moge poznac jak jest to sie znajdzie i bedziemy robic przeprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) ostatnio zlapalem gume kole prowadzacym i tak jakos nagle spadlo mi cisnienie ze prawie wpadlem pod autobus jadacy z naprzeciwka to tak pisze zebyscie wiedzieli ze na uralu tez mozna poczuc adrenalinke a teraz cos z zupelnie innej beczki: jakis czas temu zdachowalem uraca nad koszem i w czasie tego zdazenia spalily mi sie wszystkie zarowki mimo ze swiatla byly nie wlaczone czy ktos wie dlaczego tak sie stalo? Pozdrowionka Edytowane 11 Lipca 2006 przez Magda_Z_Tanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 jakis czas temu zdachowalem uraca nad koszem i w czasie tego zdazenia spalily mi sie wszystkie zarowki mimo ze swiatla byly nie wlaczone czy ktos wie dlaczego tak sie stalo? Pozdrowionka Bo to Ural dlatego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zrobiłem sprzęta, więc jakiś wypad weteraniarze robimy? widać tylko nowsze maszynki jeżdzą, a może jakies zabytki wyjadą? czekam na pozytywną odpowiedz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Heloł ! Dawno tu nie zagladalem ale dzis rano wyjzalem za okno i zobaczylem ta piekna deszczowa pogode i kaluze zbierajace sie na ulicy, wyszedlem na krutki spacerek po lesie i tam tez robi sie blotko ;] wiec pogoda idealna do katingu po lesie. Nie ma nic przyjemniejszego niz piasek w zembach i para z cylindrow (chlodzenie ciecza to jest to co ruchol lubi najbardziej) no i oczywuscue wyglasd jakiego nabiera motorek po takim wypadzie ;] Wszystkich chetnych na deszczwo-blotna przejazdke zapraszam mozemy sie spotkac miedzy 16 a 17 na poligonie w wolczkowie Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooba73 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 'dr.Big' wrote:Wracajac do tematu :D : od 2 lat MW750, nestety jezdze glownie nad morzem, a w Szczecinie bylem nim 2 razy :biggrin: Heya Dosyć często Cię widuję, ja mam Janka też nad morzem - Wrzosowo. Jestem tam co weekend. Trzebaby się spiknąć kiedy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Cześć, mi teraz poszło zabezpieczenie od kardanu :) i czekam na nową gume.. jak coś, w niedziele można na pas się wybrać.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Dosyć często Cię widuję, ja mam Janka też nad morzem - Wrzosowo. Jestem tam co weekend. Trzebaby się spiknąć kiedy :D A no wlasnie, ale nie widzialem jeszcze Junaka w okolicach Wrzosowa :icon_mrgreen: . Moze bede znowu smigal w ten weekend, do wlasnie wczoraj wrocilem ze zlotu w Stegnie ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A no wlasnie, ale nie widzialem jeszcze Junaka w okolicach Wrzosowa ;) . Moze bede znowu smigal w ten weekend, do wlasnie wczoraj wrocilem ze zlotu w Stegnie :D . A możesz coś więcej o tym zlocie napisać?Gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooba73 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A no wlasnie, ale nie widzialem jeszcze Junaka w okolicach Wrzosowa :biggrin: . Moze bede znowu smigal w ten weekend, do wlasnie wczoraj wrocilem ze zlotu w Stegnie :biggrin: . A jednak jest głęboko ukryty, garażuje w za szkołą. :buttrock: Najbliższe jeżdżące znane mi Junaki są w Wolinie, Cerkwicy. W nabliższy weekend jestem nad morzem, ale będę na weselu szwagra, więć mogę być w niedziele lekko nieświerzy. :biggrin: Dzisiaj wrociły mi częsci z polerowania wiec powinnem wrócić do stanu smigalnosci. Od tego weekendu mam wolne również soboty, wiec jeśli bedziesz w okolicy i masz ochotę na małą przejażdżkę to zapraszam. kooba73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 A możesz coś więcej o tym zlocie napisać?Gdzie to jest? To zlot czysto skuterowy :) , wiec raczej niezbyt interesujacy... Kooba73, w tym tygodniu jestem w Wawie i Firleju(zlot :clap: ), ale weekend 23- 24 bede na 90% nad morzem, trzeba w koncu przejechac sie na 3 kolach :clap: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_to Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 ja jestem ze sz-n i jezdze MZ ETZ 250 :) moze taki weteran to nie jest jak np. dniepr albo dkw ale swoje lata ma, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi