(Borys) Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Witam mam pytanmie ile oleju powinien palić KMX 125 ccm. Mój pali 1 L na 350 km wydaje mi sie ze to za duzo.... powiedzcie mi jak ustawić sróbe od mieszanki z góry dzieki :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ile benzyny spali Ci na te 350km?? Wtedy ustalimy jaka mieszanke dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biba24 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Mój pali litr oleju na 50 litrów benzyny.Padła mi linka od pompy i dolewam olej do benzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Borys) Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Mój pali litr oleju na 50 litrów benzyny.Padła mi linka od pompy i dolewam olej do benzyny. mojemu bratu tez :biggrin: i chyba sie przytarł troszke :] a jaką masz kompreche i jak mozesz to sprawdź Cisnienie w kołach bo brat mnie meczy zebym sie dowiedział... pali 6-7 litrów na 100 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wychodzi troche za dużo ale lepiej wiecej niż za mało. Wg moich obliczeń powinien spalić 0,6 litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Borys) Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 mam jeszcze pytanie co Do kompresji w KMX wie ktoś moze ile powinien mieć zdrowy KMX? 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) mój spalał 0,6L oleju na jakie 450 km , spalanie benzyny 6-7 L mam jeszcze pytanie co Do kompresji w KMX wie ktoś moze ile powinien mieć zdrowy KMX? 125 powyżej 7 atm , mój miał ok 9 Edytowane 13 Czerwca 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Borys) Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Wielkie dzieki :icon_razz: :buttrock: :bigrazz: ;) ;) :P :P :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Borys) Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Wiem czemu mój kmx juz tak cienko chodził....popychacz zaworu otwierającego Kips nie chodził... z bratem dzisiaj to nasmarowalismy rozruszalismy i... chodzi a motor teraz nie porównywalnie lepiej chodzi niż chodził... całkiem inny motorek :) :buttrock: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi