johny Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Też sprzedałem Dragusię, "tak jak stała", no i teraz mam problema.Były na niej także H&B.Po rozeznanu rynku stwierdzam, że jeżeli chodzi o jakość i topowe wykonanie, to faktycznie pozostaje ponowny romans z H&B lub spróbowanie EVKI.W obydwu przypadkach ceny wymagają relanium.Na marginesie - moim zdaniem, jeżeli mam sakwy to nie obchodzi mnie deszcz. Spotyka się wiele sakw na rynku nawet OK wykonanych (materiały oraz robocizna), ale już na pierwszy rzut oka widać, że w deszczu zamienią się w akwarium.Z H&B oraz EVKĄ nie ma takich problemów.Czyli klasycznie - płacz i płać :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Polecam: http://www.afyon.pl/Widziałem nie na jednym moto i sprawują się dobrze. Jakbym zmieniał swoje, to tam bym coś wybierał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Mam takie namiary :Seferynowicz Józef P.P.H.YANKEE. ŁódźTelefon : 42-636-78-46. Byli na mototargu w Wwie i zakupiłam u nich super sakwy. Wszyskie sakwy na stoisku były rzeczywiście ładne, starane wykończone, z ciekawymi dodatkami.Nie wiem , czy posiadają stronę internetową. pozdrawiam, pa,Beata zgadzam się - wykończenie , szycie , skóra super kupiłem i jestem zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 zgadzam się - wykończenie , szycie , skóra super kupiłem i jestem zadowolony :banghead:dodatkowe dane gościa z łodzi - "YANKEE" łódz ul.gdańska 112 nr. komóry 0607196479 DZISIAJ DOSTALEM PRZESYŁKĘ - PAS NA ZBIORNIK co tu mówić gościu jest dobry - wykonanie 1-sza klasa -polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemol Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 "dodatkowe dane gościa z łodzi - "YANKEE" łódz ul.gdańska 112 nr. komóry 0607196479 DZISIAJ DOSTALEM PRZESYŁKĘ - PAS NA ZBIORNIK co tu mówić gościu jest dobry - wykonanie 1-sza klasa -polecam" Czy Yankee ma jakieś katalogi, gdzie można byłoby zobaczyć ich ofertę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 ;) tu problem że gościu nie ma stronki www i katalogów :biggrin: ;) jak zrobia jakieś foty to podciepna :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maar79 Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Faktycznie Yankee robi ładne sakwy, widziałem na motobajzlu we Wrocławiu, dośc drogie ale może warte swojej ceny, ja mogę mówic o szczęściu zgłosił się do mnie gośc, który sprzedawał vtx'a z pięknymi sakwami Hondy najpierw nie chciał ale w końcu sprzedał sakwy + stelaże za 45% ceny nowych :biggrin: Polecam tez firme BLAAJSul. Prosta 1 KOLSKO woj Lubelskie068 352 4342 bardzo ładne sakwy i galanteria ze skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi