NEH Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) halo halo, kolego !Prosze mi tu sprzęta nie obrażać :bigrazz: Po pierwsze:(najbardziej popularny katalog motocyklowy )http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_xj...ersion_1992.php Po drugie:To nie mi zależy na sprzedaniu xj`ty, tylko Tobie powinno zależeć na kupnie czegoś dobrego, w końcu to Twoje pieniązki.pozdrawiam Edytowane 1 Czerwca 2006 przez NEH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 To jeśli nie chcesz sprzedać to czemu proponujesz ? :bigrazz: No OK - już sie wstępnie umówiliśmy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Za te kase to dalbym sobie na 100% spokoj z krzywym moto. Prawie pewne jest ze jesli lagi to i geometria ramy dostala. I zapamietaj kolego ze nie rocznikiem sie lata, lepiej cos kupic starszego a pewnego. Generalnie za moto po jakimkolwiek klapsie ja dziekuje. Katamarana sobie wyklepiesz a tu mozesz lagi wymienic rame naciagnac itp. ale juz NIGDY nie bedzie tak wchodzic w zakrety , sie skladac itp, zachowanie podczas naglego hebla tez bedzie wielka zagadka. Co do spalania to moja od 5,5-7 ale 73 koniki i diverki zostaja w tyle :icon_twisted: Edytowane 2 Czerwca 2006 przez Zbig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Jak tam kolego, kupiłes juz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Nie.Cały czas czekam na fotki od Ciebie.Nic nie doszło ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi