Bobo/ Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Moja Kawa to całkowita seria, więc nie wiem co niby miałoby być w jeździe nią takiego ekscytującego :lapad: Dowiedziałam się ile kosztuje wpisowe na III i IV runde.Podobno 130 Euro wpisowe i w Moscie i w Brnie A treningi dodatkowe po 40 Euro uuuu boli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia kędzior Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Właściwie, to powinnam Ci to napisać na prv, żeby nie było, że robię komuś anty-reklamę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Wyglada na to, że jest to motocykl po Marcinie Kałdowskim, który później przejął Robert Rybka z Motormanii, czyli przebieg na torze ma raczej duży, a Rybka odsprzedał go jakiemuś amatorowi na tor. W międzyczaie miał dwa wybuchy silnika, nie wiadomo jak ostatnio był naprawiony i w jakim stanie jest w tej chwili.Poza tym, nie jestem przekonana, czy dobrym pomysłem jest kupowanie motocykla "po torowego" :Puuuuupssss.to lipa :lapad: .chyba sobie odpuszcze...dozbieram kaske i poszukam czegos z mniej dramatyczna przeszloscia.dzieki za info jeszcze raz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi