Bubu Goryl Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Wczoraj w nocy w krakowie był wypadek , chłopak z dziewczyną jechali na moto i auto w nich wjechało... chlopakowi podobno nic sie nie stało ale dziewczyna w stanie ciężkim czy ktos wie cos na ten temat ? czy to ktos z forum ? (noc z 29 na 30) (niewiem czy czegos nie pokrecilem ale chyba nie....) Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Wczoraj w nocy w krakowie był wypadek , chłopak z dziewczyną jechali na moto i auto w nich wjechało... chlopakowi podobno nic sie nie stało ale dziewczyna w stanie ciężkim czy ktos wie cos na ten temat ? czy to ktos z forum ? (noc z 29 na 30) (niewiem czy czegos nie pokrecilem ale chyba nie....) :icon_mrgreen: 2 podobny wypadek czy może usłyszałeś o tym co był 12maja :icon_mrgreen: http://www.grupa-poludnie.info/viewtopic.php?t=1333 mam nadzieje że to tylko nieporozumienie i że ktos opowiadał Ci o tamtym wypadku... :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Nie, to nie tamten , ten w KRK był na 100% bo mój ojciec był karetką do tego wypadku.... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Wie ktos moze cos wiecej? Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Dowiedziałem się jeszcze ze było to na skrzyzowaniu Królewskiej z jakąś drugą na K o wpół do drugiej w nocy Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi