caninus Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Czy ktoś jak co roku organizuje wyjazd na moto do domu dziecka w oklolicach Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Z tego co wyczytałem to chlopaki sie w czwartek na Bułgarskiej o 18 spotykają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 NEH tu troszkę nietrafiłeś bo ten kolega to raczej nie te klimaty co na bułgarskiej :icon_twisted: chociaz oczywiście może przyjechaća tak w ogóle to nie pisz spotykają się tylko spotykam się :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ja chętnie przyłączę się do tej akcji. Tylko jest jedno małe ale. Ja moto odbieram jutro o ok. 18.30-19.00, a raczej nie wypada jechać w piątek. A może przesuniemy ten wypad na weekend?? I bedzie taki spóźniony dzień dziecka. Czy moge liczyc na takie rozwiazanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi