DiboS60 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 PO wstepnym dotarciu i regulacji hondy moge powiedziec ze.VMax-105km/h mam zalozona kocowke od Ts50 chlodzonej poiwetrzem :bigrazz: i moc-Stawia na gume z 2 biegu z okolo 30-35km\h na stojąco z 3. Czy udalo mi sie wmiare dobrac w parze predkosc(zawsze chcialem leciec do laski te 80km\h ;]Mysle iz jak odblokuje ją do konca.wybebesze dyfuzor.zmienie koncowe na przelotową i dam przynajmniej normalny(moj jest pekniety :biggrin: )gaznik seryjny badz 21-24 mm wycisne te 110 na godzine zachowując moc jaka jest:Pco o tym sadzicie co jeszcze mozna zrobic?:Pprzelozenia mam dobrane na cycuś.;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 wiesz co dibo zostaw tak jak jest po co ci wiecej .:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 od przybytku glowa nie boli :biggrin: zakladam ze blaszki membrany rozszerzyles :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 ja proponuje wogule je wymontować, ja tak mam przynajmniej, i nic go nie blokuje:D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Krzychules No Baaa :buttrock: Kuba w mtx niedarady calkiem ich wywalic bo mieszanka jest podawana do cylindra a u ciebie whmie prosto w skrzynie korbową:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi