Tomek-KTM Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Witam !Chciałbym sie dowiedziec cos wiecej o hondzie CB 125. Jak sie ja uzytkuje, jakie ma przyspieszenie itp. Kazda informacja mile widziana. One jest blokowana tylko na module czy ma jeszcze jakas zwezke w wydechu, lub cos zblokowanego przy gazniku ???? Pozdrawiam ! Edytowane 29 Maja 2006 przez Tomek-KTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Sam posiadam od jakiegoś czasu hondę cb 125 twin nie wiem czy jest zablokowana. Katalogowo powinna się kręcić do 11000 rpm pręd. maks. 110-120 km/h moc 11 kw. Jeszcze jej nie testowałem bo musze zrobić remont i napewno jej nie przetestuje narazie, ale motorek spisuje sie dobrze jeszcze jeździ. Tłumiki mam puste super chodzi. Wszelkie pytania na GG: 4652428 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 13 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja mam tłumniki nie ruszane. Poprzedni własciciel podobno odblokował ją na module. Motor tak bez problemu leci 100, raz jechałem 115 ale rozpedzał sie dosc długo. Kreci sie do konca ! Czyli zblokowany raczej nie jest.Jak wywaliles z tłumnika te pierdoły to tylko zmienil sie glos czy tez cos lepiej chodzi ? Mógłbys dac jakies zdjecie Twojego motoru ?Mój wygląda tak:http://img208.imageshack.us/img208/5672/dscn4822tj9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witam po dłuższej nie obecności co do tłumików to nie wiem jak je ktoś opróżnił i nie powiem ci jak to zrobić może mechanik będzie wiedział. Na zdjęciu, które podałeś jest to najnowszy model. Moją można obejrzeć jest rozkręcona bo przygotowuję ją do generalnego remontu i trochę chcę ją zmodyfikować na styl cafe racer bo i tak nie ma oryginalnych części:http://www.bikepics.com/pictures/701531/Za miesiąc może ją skończę to porobię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi