micza 125 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Mam pytanie do tych co zdawali w Poznaniu jakoś ostatnio, czy robiliście te śmieszne przekładanki nogami przy ruszaniu spod świateł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unicron Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Jeśli ktoś chce sięzapisać na egzamin do WORDu to niech się śpieszy - ja byłem sięzapisaćdziś i termin mam dopiero na 18 lipca - czylil kuuupa zmarnowanego czasu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Znaliście trase egzaminacyjną przed egzaminem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Witam, z tego co wiem to trasa jest prawie zawsze ta sama...chodź głowy (baaa nawet ręki nie dam :bigrazz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unicron Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Znaliście trase egzaminacyjną przed egzaminem?? Trasa jest jedna i jest podana w gablocie w WORDzie. Tzn. Wilczak - Słowiańska - Mieszka I - Serbska - Wilczak. Czyli w sumie pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) No niby tak ale mi na kursie nic nigdy o niej nie powiedzieli...i przychodze dzisiaj na ten egzamin, i ten egzaminator do mnie czy znam regulamin i trase, a ja mu na to, jaką trase, on mi wtedy że po co w ogóle tu przyszedłem itp, że na kursie się powinienem nauczyć trasy na pamięć, że co ja sobie w ogóle myśle itp Edytowane 1 Czerwca 2006 przez micza 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unicron Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 No niby tak ale mi na kursie nic nigdy o niej nie powiedzieli...i przychodze dzisiaj na ten egzamin, i ten egzaminator do mnie czy znam regulamin i trase, a ja mu na to, jaką trase, on mi wtedy że po co w ogóle tu przyszedłem itp, że na kursie się powinienem nauczyć trasy na pamięć, że co ja sobie w ogóle myśle itp spox, oni są teraz bardzo zestresowani o swoje posady i pewnie musiał na kimś sie wyładować :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ FZS600 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 witam.ja mam egzamin 8 06 czyli za tydzień.też nic nie słyszałem o stałej trasie egzaminu.jak to jest z tymi kierunkami na placu w poz.pozdrawiam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unicron Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 witam.ja mam egzamin 8 06 czyli za tydzień.też nic nie słyszałem o stałej trasie egzaminu.jak to jest z tymi kierunkami na placu w poz.pozdrawiam :icon_mrgreen: w sumie najlepiej zapytać przed egzaminem, bo czasem to zależy tylko od egzaminujacego (ja tak miałem jak zdawałem na B), a w sumie nigdy nie zaszkodzi je właczyć, w końcu to nie takie trudne :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Trasa na A jest stała jak pisał Unicron:Trasa jest jedna i jest podana w gablocie w WORDzie. Tzn. Wilczak - Słowiańska - Mieszka I - Serbska - Wilczak. Czyli w sumie pikuś. Ale czasami ją skracają:z wilczaku w prawo w szelągowską i potem w prawo w serbską (ja tak jechałem bo było zimno - 1 grudnia)alboz słowiańskiej w prawo w murawę i w prawo na rondzie w serbską Pozdrowienia i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vivacee Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) ja tak jechałem bo było zimno - 1 grudnia zdawales w grudniu?? :icon_twisted: A tak na marginesie, to jakie szkoly w Pozku polecacie? I jak ceny wyglądają aktualnie? BO w koncu znalazłem robotę w której zarabiam więcej niż kasownica z biedronki lub lekarz na stażu, i w 2007 mam zamiaar faken skuter wydać do Żyda i virówke nabyć... :icon_mrgreen: Edytowane 2 Czerwca 2006 przez vivacee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Właśnie, dajcie namiar na jakąś szkołe gdzie można tym całym Tajfunem pośmigać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unicron Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Właśnie, dajcie namiar na jakąś szkołe gdzie można tym całym Tajfunem pośmigać... Ja robię w bajce (jeszcze mam 20h jazdy) ale egzamin umówiny na 18 lipca. To jest najtańsza szkoła w Poznaniu jaką znalazłem bo kosztuje tu kurs 700zł. Idą też na rękęz teorią (można ją ominąć jak się ma już B, ale i tak trzeba zaliczyć wewnętrzny). Wydają też wcześniej zaświadczenie o skończonym kursie, dzięki czemu mogłem wczesniej sie umówićna egzamin w WORDzie a kurs robić dalej. Co do jakości kształcenia to jest mierna, tzn jestem sam na placu. Instrukcje koesia trwały dosłownie 2min (ale moze dlatego, że juz wczesniej jeździłęm), ale co do etchniki jazdy to czytam forum i porady Tomka Kulika :icon_twisted: W sumie z tego co słyszałem to większość szkół tak zlewa kursantów więc u mnie jedynym kryterium byłą cena. Swoją siedzibęmają na os Wichrowe Wzgórz 18 i przyjmują w pon i czw 15 -17. Plac jest przy technikum łaczności na terenie Posnanii. No i oczywiście jest tajfun suoer moto :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ FZS600 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 :biggrin: witam witamdzisiaj zdałem egzamin kat.Ajak zdacie testy to reszta jest tylko formalnościąta nowa 8 jest ogromna,uczyłem sie na starejna slalomie i 8 żadnych kierunków i obracaniapowodzenia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unicron Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 :biggrin: witam witamdzisiaj zdałem egzamin kat.Ajak zdacie testy to reszta jest tylko formalnościąta nowa 8 jest ogromna,uczyłem sie na starejna slalomie i 8 żadnych kierunków i obracaniapowodzenia :buttrock: Gratuluje :icon_razz: ja zdaje 18 lipca :biggrin: pewnie teraz juz tak nie oblewają jak kiedyć bo się boją, że ich posądzą o chęć uzyskania łapówki - po ostatniej aferze WORD przechodzi czystki :crossy: Powiedz mi tylko jeszcze jedno( bo to ostatnia niejasność co do placu z mojej strony) jak zaczynasz slalom (to są to 3 słupki tak?) i jak gdyby jeden jest przed ósemką a dwa następne w jej brzuszkach i jak zrobisz skręt za 3 to wjeżdżasz do ósemki?? A jak jest z wyjazdem, wyjeżdżasz też przez slalom czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi