Damiano_2013 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Cześć mam problem z moim MBX80 mianowicie motor wkręca się tylko do 7,5tys. obrotów i zaczyna przerywać i dalej się nie chce wkręcić na obroty. Wymieniłem już gaźnik i nic nie dało i nie wiem co dalej robic. Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Po pierwsze nir ten dział...A może jest zablokowany i nie bedzie sie dalej wkręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Po pierwsze nir ten dział...A może jest zablokowany i nie bedzie sie dalej wkręcać To jak mam sprawdezic czy jest zablokowany? A jesli jest to jak mam go odblokować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Witam. Tak jak kolega mówił to nie jest odpoowiedni dział.Ale poszukałem pewną stronke dla Ciebie. Strona jest autorstwa (chyba chyba) pewnej osoby z 4um http://www.widget.czest.pl/hondambx.php?id=odblokowanie Tam na tej stronie masz jeszcze dział "tuning" można sobie zobaczyć :biggrin: Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Witam. Tak jak kolega mówił to nie jest odpoowiedni dział.Ale poszukałem pewną stronke dla Ciebie. Strona jest autorstwa (chyba chyba) pewnej osoby z 4um http://www.widget.czest.pl/hondambx.php?id=odblokowanie Tam na tej stronie masz jeszcze dział "tuning" można sobie zobaczyć :buttrock: Pozdr. Magik Juz widziałem kilka razy te strone i to co na niej pisze nie pomaga poniweawz moj motor nawet nie kreci sie tak wysko jak powinienMam też to pytanie takze w odpowiednim dziale ale nikt zbytnio nie pisał tam wiec zamieściłem jeszcze tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 tak koledze z tej strony zrobily sie juz chyba takie luzy na wale ze jak przestawil zaplon to mu sie zaczela wkrecac :buttrock: Bo u mnie krece w tą i spowrotem i jest tak samo;]Nie wiem jak mbx ale mtx jest blokowany na dyfuzorze.Moja mtx miala dodatkowo jakas uszczelke pod cylindrem(tak pisze w niemeckich dokumentach z granicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 A czy ktoś wie czym były blokowne te silniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi