Z3US Opublikowano 10 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 A może założymy fan klub jawy 50 ? Było by fajnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 No pewnie. Jawa rulez :D A ty juz ta swoja masz czy dopiero ja niedlugo kupisz :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 W tym tygodniu powinienem mieć :D :D Naucze się jeździć (myśle że szybko bo autem to umię dobrze śmigać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Szybko sie naumiesz bo na Jawie sie latwo jezdzi :D Ja samochodem nie umiem jezdzic (tylko automatem) a sie nauczylem od razu. Tylko problem z ruszeniem mialem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Z ruszaniem na 100% problemów mieć niebęde, najwyżej ze zmianom biegów będe sie musiał przyzwyczaić, reszta będzie spoko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Ja tez sie balem na poczatku biegow ale pozniej sie okazalo ze to wcale nie jest najtrudniejsze. Na poczatku gorzej mi szlo wlasnie ruszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Też tak myśle. Ale chyba za dziń będe już "jako tako" jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 ja sie nauczylem jezdzic po ok. 5 min. czyli chyba nie tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi