bugoku Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Otóż mam dokladnie 2 problemy ale zaczne od skrzyni. Niedawno po prostu jak zawsze chciałem wrzucic 1, niby wszytko ok, nacisnąłem wajche ale zamiast wskoczyc na 1 wajcha tak jakby przeleciała mi dalej. Nie wiem jak to dokladniej wytłumaczyc. No i teraz nie moge wrzucic ani 1 ani 2 :D . Przy odpalonym silniku tez zadnego nie łapie. Co sie mogło stać? Drugi problem jest taki że czasem kiedy jade i włączam sprzęgło żeby np. zachamowac Simek po prostu zaczyna gasnąć tak jakbym wyłączył kluczyk. Kiedy to sie dzieje w wężyku paliwa pojawia sie w ciul bąmbelków ktore idą do góry. Też nie wiem jaka jest tego przyczyna:D z góry thx :D . Co do skrzyni to kiedy odkręcilem pokrywe to sytuacja miała się mniej wiecej tak jak na obrazku. czyli to zaznaczone na czerwono nie znajdowało sie w tym miejscu gdzie powinno, a tam gdzie wskuzuje to strzałka:D sory za takie ogolne gadanie ale sie nie znam za bardzo:DPIC Edytowane 27 Maja 2006 przez bugoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek89 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 po prostu poskładaj to od nowa i powinno być dobrze(jak oczywiście nic sie nie rozwaliło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Czegoś musiałeś nie dopilnować przy składaniu...jeśli masz książkę "Jeżdżę motorowerem Simson" to tam znajdziesz fotki jak to po kolei robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Patrząc na to zdjęcie co dałeś to tak jakby sie automat posypał. Może sie cosik gdzieś wychaczyło. Bo nic innego nie może być,. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 sprawdź czy ten wodzik, ktory jest zaznaczony na rysunku nie pękł tam przy sróbce mocującej go do silnika. Ja jak mialem simka to srobka byla pospawana i potem pekła i tez nie moglem wrzucac niektorych biegow. Jak to nie to to moze byc wina wałeczka w skrzyni, tak jak u mnie, biegi mi wyskakiwały i niedało sie jezdzic. Wymieniłem waleczek, kupiłem nowy wodzik i wszystki biegi legancko cykają:D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi