buchalter Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Mam pytanko. Czy w Virago 535, jeśli mimo zamkniętego ssania silnik pobiera paliwo, może to dotyczyć tylko jednego cylindra, czy będzie się sączyło do obydwóch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 nie bardzo rozumiem Twoje pytanie... - czy chodzi Ci o zgaszony silnik? Jesli tak to nie powinien pobierac wcale paliwa bo tam sa gazniczki cisnieniowe i jak moto jest zgaszone to paliwko nie leci z kraników bo blokuje je mebrana - no chyba,ze masz uszkodzone kraniki...POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Mam pytanko. Czy w Virago 535, jeśli mimo zamkniętego ssania silnik pobiera paliwo, może to dotyczyć tylko jednego cylindra, czy będzie się sączyło do obydwóch ? Witam, możesz opisać dokładnie z czym masz problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buchalter Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Witam, możesz opisać dokładnie z czym masz problem??Już po problemie. Rozebrałem gaźnik i przyjrzałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Już po problemie. Rozebrałem gaźnik i przyjrzałem się. A z czym miałeś problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 buchalter napisz więcej, co?co było nie tak i co zrobiłeś, że jest tak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi