Candlekeep Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Szanowi Państwo, Zamierzenia się ziściły - od dzisiaj jestem właścicielem Hondy Shadow Spirit VT750DC, rocznik 2003 (wersja amerykańska oczywiście:). A dlaczego "wersja amerykańska OCZYWIŚCIE"? Chodzi mi o tę oczywistość - w czym ta wersja jest lepsza od europejskiej (poza chromem na wlocie chłodnicy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Chyba sam sobie po części odpowiem na wcześniej zadane pytanie, ale może ktoś, kto wie to na pewno, będzie mógł potwierdzić. Otóż miałem okazję jeździć na amerykańskiej wersji, i motocykl ten miał mocniejszy silnik. Zamiast tradycyjych 49 KM tutaj było 70 KM. Jednak nie wiem, czy regułą jest, że wersje z USA mają te silniki mocniejsze, a Europa - słabsze, czy może to jest kwestia rocznika albo po prostu różnych modeli dostępnych na rynku? Aha - mam tu na myśli motocykle z lat 2004 i wyżej, z Kardanem. Gdyby ktoś wiedział w tym temacie coś na pewno, byłbym wdzięczny :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Balcerzak Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Chcę kupic vt750c2 z 99roku ale ten model jest z łancuchem,jak myślicie lepiej kupić nowszy model już z kardanem czy jednak ten ?Proszę o pomoc w wyborze. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Jak miałem ST 1100 ,to tylko raz na rok zmieniałem olej.W XX-ie łańcuch wymaga więcej opieki.Smarowanie,mycie,naciąganie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi