mietlef Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 siema i pozdro dla wszystkich. urodzilem sie w szczecinie, mieszkalem na jagielly ,a potem na wojska polskiego kolo hotelu gryf ,a teraz mieszkam dalej i zawsze wspominam te czasy z tamtych lat . na wakacje wybieram sie do szczecina oczywiscie ( motorem ) i odwiedze stara ekipe :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi1978 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam wszystkich w ten styczniowy dzionek. Zapewne wielu z was tez już nie może doczekać się wiosny:) Ja tym bardzie bo w garazu stoi moto jeszcze nie jezdzone przeze mnie (zima zła:(). A tak coś o sobie... Przygoda z jednośladami zaczeła sie w podstawówce oj dawno to bylo...Najpierw motorynka( a jak!) nówka, która garazowała razem z nową ETZ 250 brata, Którą mu jako małolat podkradałem i ukradkiem jeżdziłem:)ledwie do ziemi dotykałem hihih, ale dałem radę i tak oto zaczęła sie przygoda z ETZ250. kupiłem jedną etkę, pożniej byla druga (fajne wspomnienia, naprawdę dobre motorki, wielu z was na bank etkami śmigało). Po MZtkach no chyba z 10 lat przerwy.....aż do momentu gdy zobaczyłem Fazera 600...kupiłem, pojeżdziłem, przypomniało się co nieco...no i teraz FZS 1000 stoi.....byle do wiosny Panie i Panowie. Po szczecinie często śmigam:) mazi Goleniów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Cześć mazi!! Witam kolegę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnavtx Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam wszystkich kierowników z zachodnioporskiego Cytuj VEL PAPRYKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witamy i my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrgpz Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 lewa w górę, pogoda sprzyjać zaczyna :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 a moze by tak latem.. gdzies pod koniec czerwca (oczywiscie wszystko do ustalenia) spotkac sie jakos:> ot tak, np. na glebokim? jest tam taki park lesny..kielbaski mozna upiec i takie tam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol107 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Witam wszystkich;) Jestem całkiem zielony w sprawie motocykli ale po tym jak kolega dał mi się przejechać swoją hondą cbr 600 f3 z 1998 roku strasznie mi sie to spodobało i chyba zamienie 4 koła na 2;) pewnie nie raz bede prosił kolegów z forum o pomoc;) Witam serdecznie wszystkich;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 siemka, hehe, to sie nazywa uzaleznienie poprzez sprobowanie:) pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol107 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 (edytowane) Frajda z jazdy jest niesamowita. do tej pory mialem(w sumie to dalej go mam i chetnie zamienie na 2 kola ) passata z silnikiem vw motorsport ABF i wydawalo mi sie ze te 150KM ktore ma niezle ciagnie... ale motocykle to jest to... tego trzeba sprobowac;D Edytowane 31 Marca 2010 przez dzieciol107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1-72 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam wszystkich. Chciałbym się przedstawić. Mam na imię Grzesiek. Mieszkam w Nowogardzie, mam 38 latek. Dopiero w tym miesiącu stałem się posiadaczem motocykla, choć prawko mam od 20 lat. Jeżdżę Kawasaki Eliminatorem 252 z 1997 r. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Siemanko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNadz Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Witam, ja tylko chcialem sie przywitac, a reszta w profilu :icon_biggrin: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Siemanitos, tylko o co kaman z tymi białymi rumakami?Jakas moda szy szo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 mieszkam na stałe w Wa-wawie przyjechałem na moto odwiedzić rodzinne strony gdzie się spotykają fanatycy dwóch kółek? i czy w najbliższym terminie są planowane jakieś fajne ustawki ??? z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi