Gitta Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Witam, dopiero trafiłem na to forum a na moto śmigam od sierpnia tego rokunarazie tylko pojemnosc 125 bo wiek na wiecej nie pozwala :Djeszcze spokojnie mozna smigac, prawie codziennie jeżdze, dzisaij 50km mam nadzieje ze bedzie wiecej wytrwałych :banghead: Witaj na forum!Wytrwałość to każdy praktycznie ma, ale bywaja warunki pogodowe nie sprzyjające.Najlepiej wiedzą o tym doświadczeni już motocykliści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_Szn Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Witam serdeczniewszystkich forumowiczow, zapalencow, osoby u ktorych w zylach plynie pb zamiast krwi, osoby chore na ta nieuleczalna chorobe zwana motocyklizmem. Motoryzacja w glowie siedzi mi od zawsze, natomiast motycyklizm pojawil sie jakis czas temu, a sen ma sie spelnic w styczniu podczas momentu kupna xj-ty (najprawdopodoniej). Pozdrawiam goraco wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkasik Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 WITAM,jestem KASIA ;) przeczytałam sobie wasza stronke i mysle ze pogadanki z wami beda miła odskocznia od szarosci dnia codziennego ,a w przysłym sezonie mam nadzieje bawic sie z wami na wsolnych wyjazdach .pozdrawiam KASIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio1986 Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 ;) WITAJ KASIU :buttrock: ZYCZE CI MIŁEJ ZABAWY NA FORUM I NA MOTO :cool: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna25 Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 WITAM,jestem KASIA ;) przeczytałam sobie wasza stronke i mysle ze pogadanki z wami beda miła odskocznia od szarosci dnia codziennego ,a w przysłym sezonie mam nadzieje bawic sie z wami na wsolnych wyjazdach .pozdrawiam KASIA witamy kolejną kobietke w gronie motocyklistów :) :P :P witaj Kasiu :buttrock: :icon_razz: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emyl Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Siemka KASIEŃKA :icon_exclaim: :bigrazz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Dzień dobry cześć i czołem , witam wszystkich nowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Witam serdeczniewitaj miło Cie tu widzieć :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartel Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 WITAM BRAC co po latach w swiecie motorowym tego miasta?Coś się dzieje czy starzy dobrzy wymarli i poszli na emeryturkę a mlodziez nie potrafi sie już bawic? BARTEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 WITAM BRAC co po latach w swiecie motorowym tego miasta?Coś się dzieje czy starzy dobrzy wymarli i poszli na emeryturkę a mlodziez nie potrafi sie już bawic?BARTEL Spoko Bartel!! Stara gwardia zyje!!!!! I sie bawi!!! ( a ten wielki powrot to skad???) zmartchwystales??? Rusty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartel Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Spoko Bartel!! Stara gwardia zyje!!!!! I sie bawi!!! ( a ten wielki powrot to skad???) zmartchwystales??? Rusty :icon_biggrin: Witaj Rusty...Byłem pewien ze wszyscy tu umarli, ale na małolatów nie mozna liczyc, nawet nikt sie nie przywitał.......Smutne towarzystwo Tobie wielkie dzieki Powrót do zycia (rozwód) i swiata (Szczecin).. teraz moto i jazda...... Spotkamy się gdzieś na trasie :bigrazz: lub nie tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartel Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) :icon_biggrin: Edytowane 7 Stycznia 2007 przez bartel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Może po prostu nikt w tym czasie nie był na forum gdy się przywitałeś:icon_twisted:A stara gwardia żyje i ma się dobrze a nowa gwardia - różnowiekowa daj sobie jakoś radę.No to siemanitos.Witaj wśród ludzi kochających dwa koła:) :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartel Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Jak widze drogi szczecińskie opanowały kobiety :notworthy: - to mi się podoba!!!!!!!!!!!!!!!!Dobrze ze wróciłem, jeszcze tylko jakiś fajny "plecak", wiosna i pełnia szczęścia Witajcie dziewczynyBartel Edytowane 8 Stycznia 2007 przez bartel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Jak widze drogi szczecińskie opanowały kobiety :) - to mi się podoba!!!!!!!!!!!!!!!!Dobrze ze wróciłem, jeszcze tylko jakiś fajny "plecak", wiosna i pełnia szczęściaWitajcie dziewczynyBartel Nie zpełnie opanowały drogi ponieważ znaczna część motocyklistów jednak to mężczyźni, aczkolwiek w Szczecinie jest już nas z dnia na dzien coraz więcej.Jak dobrze się rozgladniesz to plecaków jest zawsze sporo chetnych. Nawet kkasik cos pisala ze chcetnie by z kims na plecach polatała:)No w kazdym razie sezon coraz bliżej.Witaj bertelP.S. Czy to bartel od imienia Bartek?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi