Przemek PbS Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Mi zawsze wyskakuje ze moje Ip juz sciaga jakis plik z rapidshare , ale pawda jest taka ze niczego w danej chwili nie zasysam z tego serwa. Inne darmowe dzialaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Mi zawsze wyskakuje ze moje Ip juz sciaga jakis plik z rapidshare , ale pawda jest taka ze niczego w danej chwili nie zasysam z tego serwa. Inne darmowe dzialaja.Ok poradziłem sobie.Ściągnąłem foty z wielkim bólem ale mam je w końcu.;-) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Witam. Co prawda to prawda to prawda, ale prawda.Moja siostra była w tym roku rok temu i 2 lata temu :icon_twisted: Ona może tam jeździć i jeździć :biggrin:Ja tam nie byłem i raczej nie będe :clap: Hehe :cool: Ale jak przyjechała to od razu mi powiedziała, że byli "kolesie na motorach" hehe :wink: Ale nie wiedziałem że z forum ;)Zassysam foty i jej od razu pokarze ;) Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Witam. Co prawda to prawda to prawda, ale prawda.Moja siostra była w tym roku rok temu i 2 lata temu :icon_twisted: Ona może tam jeździć i jeździć :biggrin:Ja tam nie byłem i raczej nie będe :clap: Hehe :cool: Ale jak przyjechała to od razu mi powiedziała, że byli "kolesie na motorach" hehe :wink: Ale nie wiedziałem że z forum ;)Zassysam foty i jej od razu pokarze ;) Pozdr. MagikZ forum było nas kilku. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Mecze sie juz drugi dzien aby sciagnac fotki i nic, co chwile ukazuje sie NIE MOZNA WYSWIETLIC STRONY...Niech ktos bedzie tak mily i wysle mi kilka fotek na ktorej jest zielono - fioletowa Ninja na adres [email protected] Jesli ktos wybiera sie odwiedzic mnie w Borch Tucholskich podczas dlugiego weekendu to zapraszam, bede na splywie kajakowym. Moj nr jest w profilu, o ile bede w zasiegu IDEI Pozdrawiam i z gory dziekuje za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi