piter 1600 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Raczej nie.Napewno z Road Stara nie pasuje,więc i w tym przypadku będzie tak samo. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 nie bedzie pasowac, przerabialem to jak sam kupowalem swoje :biggrin: taniej chcialem ale nic z tego, wiec musisz przygotowac te koło 500 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Niestety , - co model to akcesoria inne. Nawet miedzy xvs1100 classic a custom niewiele dodatköw pasuje ! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 DRAG w wersji kros :bigrazz: http://img220.imageshack.us/my.php?image=nowy5ai2.jpg http://img233.imageshack.us/my.php?image=nowy6my4.jpg http://img233.imageshack.us/my.php?image=nowy7gz6.jpg heh a tak powaznie to bede malowal na czarny mat :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 DRAG w wersji kros :bigrazz: a tak powaznie to bede malowal na czarny mat :cool: Crossowo na jednym kółku? Chętnie Cię zobaczę w takiej akcji :):):) :flesje: P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 a zdjąłem to przenie, łatwiej się błotnik odkręcało jeszcze trochę i będzie czarny mat :cool: jak Dymsha swojego tak pomalowal to od tamtej pory na ten kolorek zachorowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzi Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 a zdjąłem to przenie, łatwiej się błotnik odkręcało jeszcze trochę i będzie czarny mat :cool: jak Dymsha swojego tak pomalowal to od tamtej pory na ten kolorek zachorowalem czarny mat faktycznie robi wrazenie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 DRAG w wersji kros :bigrazz: W moim zdjąłem jeszcze tylne koło bo wymieniam obydwie opony, a po za tym wygląda teraz identycznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1980 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Panowie chciałem oficjalnie pożegnać bractwo Drag Star owców ... z żalem i przykrością dziś sprzedałem swoja gwiazdę .... myślę ze jeszcze kiedyś wrócę do Draga ale póki co mam ciśnienie na innego typu jazdę wiec ... Wielkie dzięki za pomoc ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Trzymaj sie. Ale z nogami pod sobä juz Ci tak wygodnie nie bedzie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Trzymaj sie. Ale z nogami pod sobä juz Ci tak wygodnie nie bedzie. Pozdro hmm i z tym bym sie troche pospierał bo pomykam tak i tak i w sumie to lepiej mi się bandziorem jezdzi no ale....... :biggrin: na zlotach tylko na dragu mozna zarwac laski typu doda* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 hmm i z tym bym sie troche pospierał bo pomykam tak i tak i w sumie to lepiej mi się bandziorem jezdzi no ale....... :biggrin: na zlotach tylko na dragu mozna zarwac laski typu doda* Witam. Lepiej a wygodniej - to dwie rözne sprawy. Bandzior na pewno jest poreczniejszy... . Ja raz w roku dosiadam plastika, i po 30km nadgarstköw nie czuje, itd. Doda -jesli tylko dla takich trzymasz Draga to wybacz... :wink: :flesje: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 z tą dodą to zart przeciez był a jak bolą Cię nadgarstki to moze cos nie tak z techniką jazdy plastikiem :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Hej-hej. Ja tez zartuje przeciez (czasem :wink: ). OSwiecie - Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 póki co mam ciśnienie na innego typu jazdę wiec ... Wielkie dzięki za pomoc ... Pozdrawiam A co ? :eek: Wildka kupujesz ??? :buttrock: :crossy: Sluszny wybor :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi