aftys6 Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Ooo widze kolega tez zdawał w Lubelskim WORD-zie:) gratulacje. A swoją drogą to luz ze ci za grafem nie kazał jechać bo potem jest ciezko wyjechać, tam najczesciej oblewają bo mozna w bardzo łatwy sposób wymusić pierszeństwo. Według mnie wyjeżdza się na farta albo cos bedzie jechało albo nie bo wszystko zaslania piękna górka;](w maju porosniąta krzewami;]) A kiedy zdawałes... ?? Co do oblewania to egzaminator u ktorego zdawałem nie byl milośnikiem udupiania kazdego za byle jakie wykroczenie. Jednym zdaniem - rowny gość :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 A kiedy zdawałes... ?? Co do oblewania to egzaminator u ktorego zdawałem nie byl milośnikiem udupiania kazdego za byle jakie wykroczenie. Jednym zdaniem - rowny gość :icon_twisted: :icon_mrgreen:Ja zdawałem w tamtym roku jeszcze ale juz w ostatniej turze z 20 przeszło chyba z 8;) tez do egzaminatora nie mam zastrzezen spoko typ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi