Napiór Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Witajcie moto mani i manki Mam dylemat z moimi wydechami w Yamaszce Jaki ? są za ciche . Czy jest możliwość fabryczne wydechy przerobić we własnym garażu tak aby miały piękny basowy dzwięk bo jak jadę koło kumpla to wstyd jak cholera a na kupno mnie na razie niestać :icon_razz: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viragogaraz Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Hejka!Ja w swoich powierciłem dziury na tylnej ściance każdego cybucha.Można też ją usunąć.Dźwięk robi się o wiele głośniejszy i przyjemny dla ucha.Jeżeli chodzi o tłumik główny za silnikem to z nim nic nie zrobisz bo jest pusty w środku z siateczką na ściankach. Powierć dziury w ściankach.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucack Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Hejka!Ja w swoich powierciłem dziury na tylnej ściance każdego cybucha.Można też ją usunąć.Dźwięk robi się o wiele głośniejszy i przyjemny dla ucha.Jeżeli chodzi o tłumik główny za silnikem to z nim nic nie zrobisz bo jest pusty w środku z siateczką na ściankach. Powierć dziury w ściankach.Pozdrawiam. cześć.Jasne, powierć sobie dziury z każdej strony, tylko nie wierć w rurze tam gdzie nogi trzymasz bo wiesz co będzie...A jak Ci się już znudzi to wydasz kupe kasy na nowe oryginały.Albo pospawasz.Sorki za tę refleksję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Wiercenie to bzdura... lepiej wystaw orginale np na allegro i kup sobie głosniejsze - tak podpowiada rozsadek :icon_razz: duzo jest roznych fajnych wydechów za calkiem dobra kase - tylko trzeba poszukac na aukcjach. POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucack Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Wiercenie to bzdura... lepiej wystaw orginale np na allegro i kup sobie głosniejsze - tak podpowiada rozsadek :icon_razz: duzo jest roznych fajnych wydechów za calkiem dobra kase - tylko trzeba poszukac na aukcjach. POZDRAWIAM!!! Przemek ma rację. Jak kupiłem swoją jamkę to miała przerobone tłumiki - niodwracalnie.pierdziała tak że uszy odpadały.musiałem wywalić ponad 230 euro by sobie zciągnąć oryginały w stanie jak nowe z Niemiec.Jak dziś czytam że ktoś chce pochlastać swoje żeby mu głośniej bulgotały to mię skręca.Nie ma to jak fabryczne rozwiązania. Z przeróbkami zawsze wiąże się ryzyko - skąd wiesz że po zrobieniu dziur nie spadnie ci moc albo gniazda zaworów się nie wypalą?Potem sprzedasz wirówkę na części - jaki to ma sens?pzdr Lucack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 :buttrock: :biggrin: :buttrock: Przemysl temat i zrób tak aby ci sie podobało :icon_twisted: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi