rancher Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Jezeli mam Ci doradzic to nie kupuj gasgas-a moj kumpel jezdzi w teamie gasgas poland u Wrobla i chce sie pozbyc endro EC 125 i kupic yamaszke yz250F, bo ciagle dokłada to tego motoru tłok musi wymieniac duzo czesciej niz w yz 125 a to jest crossowka!! GasGas to rok 2005 i juz cylinder wymieniał co prawda czesci ma troszke tańsze ale i tak bardzo duzo go to kosztuje. Przedtem smigał własnie YZ 125 2000r i na sezon 2 razy tłok robił a do GasGasa ciagle dokłada bo cos szwankuje. Ja sam smigam KTM-em sx 125 i jak zrobie tłok 2 razy na sezon to w zupełnosci wystarcza, natomiast w przypadku GasGasa 4 razy na sezon to normalka. Dodam ze kolega jezdzi tym Gasem po torze motocrosswym na treningi na zawody i od czasu do czasu posmigac w teren ale i tak wymiana tłoka jest duzo czestrza niz w u japończyka czy w przypadku KTM-a. To jesli chdzi o GasGasa 125 natomiast 450 na wtrysku to juz kompletna porazka cigle cos sei dzieje z tym wtryskiem moto nie chce zapalac co chwile trzeba go odwozic do serwisu itp dlatego radze Ci dozbieraj troszke kaski i kup japończyka. Kto wie moze GasGasy na rok 2006 sa zmoternizowane i te wszystkie wady zopstały wyeliminowane ale po tym co widziałem i z opini posiadaczy osobiescie nie kupił bym GasGasa.POZDRAWIAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciulak Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Widze ze kolega marzy o yz125, przegladałem ogłoszenia i znalazłem takie cos, moze cie to zaitneresuje...Yamaha YZ125 99'Yamaha YZ125 99' sprowadzona ze Szwajcarii. Przygotowana do sezonu. CENA BARDZO ATRAKCYJNA!! 4900zł bez mozliwosci negocjacji!! Z przodu zawieszenie Ohlins!! Wiecej pytan? Dzwon: 512700821 Witam! DZWONIŁEM! Odzywa się jakiś małolat/małolata. Albo ktoś sobie jaja zrobił i podał specjalnie inny nr. bo wiedział, że będzie zainteresowanie albo się pomylił w nr. :icon_razz: :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian1242 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 ktm to gówna i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 po pierwsze marian1242temat nie dotyczy KTMpo drugie odkopujesz temat z przed dziesięciu lat nic nie wnosząc, poza brakiem kultury używając słów , które być może w Twoim środowisku są ''chlebem'' powszednim... Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi