hoob Opublikowano 16 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 Witam,w sierpniu (17) mam imieniny. (...) Do tego są bardzo fajne okolice, masa fajnych miejsc, wyciąg do nart wodnych w Augustowie, ... ogólnie - zajebistość.A ja w sierpniu (17) mam 17 urodziny :D I jestem z Augustowa :D Ja tez moge wpasc do Was? vx800 mowisz, ze okolice Augustowa. Przewięzi nie polecam, gdyż kręci się tam duzo "marginesu społecznego" i złodziei oraz często dochodzi do bójek ( przynajmniej w wakacje), choć przyznaje ze jest tam dość ładnie i ciekawie. Fajny ośrodek jest na Królowej Wodzie. Tam najczesciej sie zjeżdzają motocyklisci (ostatnio widziałem całą grupę motocyklistów na warszawskich numerach) Hmm, no to jesli mozna, piszę się na tą "imprezę" :D (jak do tego dojdzie, to przyjade pewnie swoja ETZ-ką :D ) pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi