Florek Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 gdzie to kupić i ile kosztuje, bo już zdążyłem się dowiedzieć że mało tego na rynku bo kto sie wywali na gs to zazwyczaj rozwala ten dekielek :-) znalazłem jeden na allegro ale koleś krzyczy 140 pln, a w SUZUKI nowy kosztuje 159 pln. może wiecie gdzie można kupić taniej? Najlepiej w okolicach wawy. będe wdzięczny za każde info. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 gdzie to kupić i ile kosztuje, bo już zdążyłem się dowiedzieć że mało tego na rynku bo kto sie wywali na gs to zazwyczaj rozwala ten dekielek :-) znalazłem jeden na allegro ale koleś krzyczy 140 pln, a w SUZUKI nowy kosztuje 159 pln. może wiecie gdzie można kupić taniej? Najlepiej w okolicach wawy. będe wdzięczny za każde info. pozdrawiamKiedyś wyczytałam na forum, że posiadacz Gs-a zrobił fajny i tani myk ;) Kupił krążki z napisem Suzuki, które wkłada się do kołpaków samochodowych. Podobno dobrze sprawują się (pasują wymiarem) także na tym nieszczęsnym dekielku. Koszt mały, bo coś koło 30 zł za 4 szt. Poszukaj na allegro. pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Kiedyś wyczytałam na forum, że posiadacz Gs-a zrobił fajny i tani myk Pochwalę się a co ;) :bigrazz: to ja to ja :P A to bezpośredni link na allegro http://www.allegro.pl/search.php?string=su...y=0&new=0&pay=0 zawsze można coś wybrać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 hejdzięki za wszystkie odpowiedzi !Tylko, że mi nie chodzi o sam emblemat, tylko o całą osłone (przykręcana na 3 śruby) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 A to co innego. Szukać taniego na allegro dzwonić dzwonić i jeszcze raz dzwonić po ludziach. A jak drożyzna to pospawać alu lub wyrównać klejem 2 składnikowym, pomalować i nakleić emblemat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 fredi dobrze prawi wez szpachle do reki troche papieru sciernego i ładnie zrobisz to pozniej pomalujesz i nakleisz naklejke tylko nie wiem czy znajdziesz emblemat 90mm bo ja szukałem i nie znalazłem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 hej !Wielkie dzięki za rady!!biore sie za klej i będe formował pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinyl Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Panowie odświeże trochę stary temat - jak się normalnie nazywają te dekielki, tzn oficjalnie (co np. wpisać na allegro), bo na słowo 'dekle, dekielki" nie za bardzo reaguje ? Osłona silnikowa ? Wogle interesuje mnie pytanie - z czego są wykonane (giętkie aluminium czy sztywna stal) i jak się je właściwie montuje, oraz czy jest może przy nich okrągła uszczelka, czy jak to działa ? A, dodam może ze chodzi mi tylko o te małe okrągłe dekielki (nie całą pokrywę silnika), a szczególnie o prawą osłonke (bo lewa to widze że na śrubki jest, ale jak się prawą montuje ?) Pytam bo mój prawy dekielek jest trochę zarysowany, a że po zakupie w moto wymieniłem wszystko co się dało i troche mnie to irytuje :P Tylko ze komplet na alegro właśnie widzę po 250 zł, kiedy mój prawy dekiel jest z giętkiego materiału (nie wiem, jakas podróba pewnie czy coś), i nie wygląda aby był warty więcej niż 10-15 zł - SERIO ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi