kobuz1 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Cytatterz sie wybieram do wrzesni To moze się spotkamy! Napewno sie spotkacie, a i ja sie z wami browara napije:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 mozliwe , ze bede ale dopiero w sobote :buttrock: a tak w ogóle to jak Wy-4umowicze sie rozpoznajecie na zlotach , macie wszyscy kamizelki , czy jak ?pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celyna Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Witam, mógłby mnie ktoś oświecić, (ponieważ na stronie Born To Ride nie ma żadnych konkretnych informacj - zlot za dwa tygodnie, a w sumie tam mnie jeszcze nie było) kto będzie grał w tym roku, ile wjazd, co tam ciekawego... (bo się waham i mam na oku jeszcze jednen zlocik w tym samym terminie). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Droga Celynko , to wszystko dlatego , ze brak Ci 2 oczka :buttrock: "VI Ogólnopolski Zlot Motocyklowy Września 2006 2006-01-20 -------------------------------------------------------------------------------- Na styczniowym zebraniu stowarzyszenie "Born To Ride", ustaliło termin VI Ogólnopolskiego Zlotu Motocyklowego Września 2006, na 23-25 czerwca. Więcej informacji już wkrótce na stronie. w aktualnościach to było ... Pozdrawiam . Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celyna Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Droga Celynko , to wszystko dlatego , ze brak Ci 2 oczka :biggrin: "VI Ogólnopolski Zlot Motocyklowy Września 2006 2006-01-20-------------------------------------------------------------------------------- Na styczniowym zebraniu stowarzyszenie "Born To Ride", ustaliło termin VI Ogólnopolskiego Zlotu Motocyklowego Września 2006, na 23-25 czerwca. Więcej informacji już wkrótce na stronie. w aktualnościach to było ... Pozdrawiam . Kochany, czytać to ja potrafię (mimo jednego oka :buttrock: ), i tyleż też wyczytałam, tylko miałam nadzieję, że ktoś może wie więcej (nieoficjalnie chociaż) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zlot może byc spoko, mi juz sie podoba > cena wjazdu ponoć 30 zł po forsie jaka musze odłożyc na V2 to taniocha :) :icon_question: Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Siema, Celynko, nieważne kto bedzie grał, nie ważne jak , co i kiedy... Tam zawsze jest zajebiscie:D:D Polecam wrzesnie! naprawde extra zlot!Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celyna Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ma się rozumieć na pewno atmosfera pierwsza liga, ale myślę też intensywnie o zlocie w Lubinie, jest w tym samym terminie, a Kult ma być (a słabość mam straszną) :) Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Niech ktoś coś napisze o zlocie we Wrześni. Co tam się dzieje? Tylko najebywanie sie i ognisko czy może są jakieś atrakcje (chociaż samo ognisko i browarek też jest niezłą atrakcją :buttrock: )? Mam chęć wyskoczyć w ten weekend na zlot gdzieś dalej i waham się pomiędzy Wrześnią, Lubiniem (też mam słabość do KULTU :banghead: ) i Myślenicami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 tutaj znajdziesz plan zlotu http://www.borntoride.pl/main.php?s=start :buttrock: Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 To już przeczytałem. I nawet zdjęcia z poprzednich lat przejrzałem. Chodizło mi o jakąs konkretną opinię kogoś kto już tam był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ja jestesm co roku bo mieszkam we wrzesni :wink: wg mnie zlot fajny a byłem na wielu zlotach - dla mnie minus ze nie moge zrobic zadnej traski - ale zlot fajny ma swoj klimat i jest dobrze zorganizowany przyjezdza doscy duzo maszyn - i panuja fajna admosfera chociaz nie ma jakis mega atrakcji - typowo jak to na zlocie - pograja jakies kapele - mi osobiscie nie znane ale ja mało słucham muzyki wiec w tej dziedzinie sie nie wypowiadam - oczywiscie striptis w nocy - konkursy - parada -chlanie - jaranie gumy itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Dzięki za opinie chłopaki. Jak zobaczycie kogoś w czapeczce z logo jak po lewo to bede ja (ewentualnie Roger :wink: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Witam,Ja bylem ostatnie 3 lata na zlotach we wrzesni. Wedlug robia najlepsze zloty w okolicach Kalisza. Krotoszyn sie nie umywa. Przede wszystkim muzyka na zywo!!! W zeszlym jakas kapela grala caly piatkowy wieczor AC/DC. Absolutny wypas. No i tradycja piatkowe karaoke. Niezle jajca. Sam bralem udzial. Teraz tez jade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 No ludziska:D Jutro zlot! Mutomb, spotykamy sie o 16 jutro na złotym rogu i wyjeżdżamy na zlot o 17stej, wiec może z nami bys jechal?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi