Gość Wojtas Opublikowano 6 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 Mam do Was nastepujace pytanie! Czy musze robic przeglad motoroweru przy przerejestrowywaniu, jesli byl on rejestrowany juz na bialych blachach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 6 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 NIEEEEEEEE!!!!!!!!! nie i jeszcze raz nie!!!!! (przynajmniej ja nie musiałem :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urko Opublikowano 6 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 Przegląd motoroweru, pojazdu do 50cm, już zarejestrowanego jest jeden na całe życie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Jasne że NIE. Przegląd robisz tylko raz. :D :D (i bardzo dobrze bo jak bym musiał iść drugi raz to już chyba by mi nie podbili dowodu) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi