Czarny Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Ośrodek egzaminacyjny nie zajmuje się prawkami tylko egzaminami.W wydziale komunikacji przeważnie ucinają róg i oddają. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Ja jeszcze dorzucę pytanie. Jak będę zdawał na kat. A, to będę także dawał do ośrodka egzaminacyjnego moje stare prawo jazdy, czy mi ono zostanie [chodzi mi o plastik] ? ? ? Czy może wydadzą jakieś zaświadczenie o tym, że mam prawo jazdy ? ? ? Jak sie zapisujesz na kat A to musisz powiedziec ze masz inna kategorię, w ośrodku wpisują do arkuszu kursowego dane z twojego prawka z inna kategorią, np numer,serie, date wydania uprawnienia itd.Po zdanej kategorii A udajesz sie po 2-3 tyg do urzedu wydajacego prawka , oddajesz stare, placisz 77 zł i odbierasz nowe z przepisaną juz poprzednią kategorią. Czasem oddają Ci stare prawko ale z odcietym rogiem lub przeciete do polowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi