Tuzmen Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Masz fotki tego sprzęta? Ile sałatki żąda wlasciciel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Ja mam moją bardzo krótko i już muszę powiedzieć, że trudno nią manewrować, tak, po parkingach itp. trudno a to napewno ze wzgledu na naprawde duzy promien skretu. nie mozna natomiast powiedziec (moim zdaniem) ze trudno NTVka manewrowac ze wzgledu na jej mase czy tendencje do przechylania sie [chodzi mi o sytuacje np. zatrzymania sie ze skrecona kierownica - w niektorych motocyklach to niedopuszczalne (od razu lezysz), szczegolnie dla drobniejszych kierowcow]. pod tym wzgledem Reverka jest jak najbardziej bezpieczna i stabilna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi