d8-vid Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Witam. Tak jak w temacie. Chcialbym sie dowiedziec ile pieniedzy trzeba wydac na rok zeby oplacic ubezpiecznie, przeglad itp za R1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Za OC,przegląd itp. tyle samo co za MZ a za AC sporo gdzieś ok 10-12%wartości motocykla.Ale jak stać cie na R1 to nie wiem skąd pytanie o koszt przeglądu itp :) Edytowane 21 Maja 2006 przez Domel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Sory za głupie pytanie, co to jest "AC" :) bo nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Auto-casco czyli zwrot kasy jak ci skradną motocykl albo sam coś rozwalisz w nim-noo oczywiście jak ci przyznają te pieniądze(w odpowiedniej kwocie :) ) Edytowane 21 Maja 2006 przez Domel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d8-vid Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) 10-12% :( ja pier...le! Przeciez co roku nie bede wyjezdzal do niemiec specjalnie po to zeby oplacic motor :)1000zeta za ubezpieczenie.... a za MZtke place 45 :D((( Edytowane 21 Maja 2006 przez d8-vid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 10-12% :( ja pier...le! Przeciez co roku nie bede wyjezdzal do niemiec specjalnie po to zeby oplacic motor :)1000zeta za ubezpieczenie.... a za MZtke place 45 :D(((No ale AC płacić nie musisz a za OC jest tak jak za MZ-bez zniżek troche ponad 100zł.A co do AC to jakbyś chciał tylko od kradzieży to ok 5,5% wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d8-vid Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 oki dzieki. trzeba bedzie zainwestowac w porzadny alarm ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Za OC,przegląd itp. tyle samo co za MZ a za AC sporo gdzieś ok 10-12%wartości motocykla.Ale jak stać cie na R1 to nie wiem skąd pytanie o koszt przeglądu itp :( A myslisz ze jak bedziesz mial R1 to sie z kosztami liczyl nie bedziesz. Proste kazdy chce wydac jak najmniej.A moze ta R1 okazyjnie kupiona zawszysciutkie pieniązki i moze juz nie być na OC i AC. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 A myslisz ze jak bedziesz mial R1 to sie z kosztami liczyl nie bedziesz. Proste kazdy chce wydac jak najmniej.A moze ta R1 okazyjnie kupiona zawszysciutkie pieniązki i moze juz nie być na OC i AC. :)Jak już się ma np. 20tyś na R1 to 200zł za OC i przegląd dużo chyba nie zmienia :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d8-vid Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 200 zeta moze nie...ale 1000 juz tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi