kratIjUK Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Witam :D Poszukuje instrukcji serwisowej lub jakiejkolwiek literatury o Romecie Charcie. Jakby ktos miał to byłbym wdzięczny za linka ;) . Szukałem na necie ale nic nie ma :crossy: Z góry dzięki :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil123 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Serwisówka do Chartahttp://rapidshare.de/files/21022965/Ksia__...rt-210.rar.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Dzięki Ci :) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 A z czym masz problem? POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Problem? Nie mam jakiegoś specjalnego. Ogólnie chciałem sie dowiedzieć wiecej informacji na temat Charta i sie dowiedziałem. Przydało mi sie na pewno info o elektryce. Zawsze to jakaś pomoc w naprawie. Pozdro. Edytowane 22 Maja 2006 przez kratIjUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 A macie może serwisówkę do Pani motorynki ? Nie raz się przydaje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 albo do komarka bo szukam i nic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi